Διαφορετικό παιχνίδι με Αιγάλεω για τον Ολυμπιακό Β.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» κόντρα στο Αιγάλεω. Στο δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα στόχος των “ερυθρολεύκων” είναι η επιστροφή στις νίκες, την οποία αγνοούν από το ματς με τον Ιάλυσο. Το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, μ’ αυτό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, καθώς πρόκειται για παιχνίδι πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να παλεύει να παραμείνει κοντά στις ομάδες της κορυφής.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του ρίχνουν το βάρος στον ψυχολογικό τομέα, καθώς η ομάδα θα πρέπει να ξεπεράσει το βαρύ 6-0 από τον Πανιώνιο. Κάποιοι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και αναμένεται να επανέλθουν στο βασικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θωμά Γραικού, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ ο Αντώνης Τσιάρας εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.

Δεδομένες θεωρούνται οι επιστροφές στο βασικό σχήμα των Γιδόπουλου, Λάσκαρη, Πόζογλου, Ντούνη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις