Σάββατο γεμάτο αγώνες για τους μικρούς του Βόλου

Σάββατο γεμάτο αγώνες για τους μικρούς του Βόλου, που εκτός από τις ομάδες Κ-19 και Κ-17 που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκ, φέτος ο σύλλογος συμμετέχει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ με αντίστοιχα τμήματα. Ήδη η ακαδημία του Βόλου μετράει 170 αθλητές και συνεχώς οι “λιλιπούτειοι” ποδοσφαιριστές αυξάνονται, αφού αρχίζει και φαίνεται η δουλειά που γίνεται και το βάρος που δίνεται από την ΠΑΕ στις ακαδημίες.
Την περασμένη αγωνστική οι μικροί του Βόλου έδωσαν πέντε αγώνες πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες.
Την αρχή έκανε η Κ-16, που επικράτησε εκτός έδρας της Νίκης Βόλου με σκορ 3-0. Η Κ-14 επικράτησε με 2-1 της ΑΠΟΒ ενώ στις η Κ-12 επικράτησε με 2-1 του Άθλου Αλμυρού. Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ-10 που επικράτησε εκτός έδρας του Ολυμπιακού Βόλου με σκορ 7-1.
Όλοι οι αγώνες σημείωσαν τεράστιο ενδιαφέρον, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ενώ μετά από κάθε αγώνα όλες οι ομάδες χειροκροτούσαν στο άκουσμα του ονόματος της άλλης ομάδας, ενώ όλα τα τμήματα φωτογραφήθηκαν από κοινού, με τους νεαρούς αθλητές να είναι αγκαλιασμένοι κάτι που έχει καθιερωθεί από τους ιθύνοντες της ακαδημίας που δίνουν μεγάλη σημασία και στο εκπαιδευτικό κομμάτι των παιδιών.
Η ακαδημία του Βόλου συνεχίζει τις δράσεις της, πραγματοποιώντας και αρκετά φιλικά παιχνίδια και εκδρομές που σκοπό έχουν τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν, να κάνουν νέους φίλους μα πάνω από όλα να κοινωνικοποιηθούν με απώτερο σκοπό την δημιουργία ικανών και σωστών ανθρώπων.
Έτσι την ερχόμενη Κυριακή όλα τα τμήματα της ακαδημίας του Βόλου θα υποδεχθούν τα αντίστοιχα τμήματα της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ μετά το πέρας των αγώνων όλοι μαζί θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Βόλου με τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις