Στοίχημα: Άσος στο Μιλάνο, ειδικά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ!

Σήμερα Παρασκευή (06/12) επιστρέφουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συνεχίζεται η δράση στη Euroleague με το “αιώνιο” ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως οι winmasters προσφορές*  Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με επίθεση “φωτιά” για το +4

Στις 21:45, η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής στη Serie A!

Οι “νερατζούρι” προσπέρασαν στην κορυφή μετά την γκέλα της Γιουβέντους την προηγούμενη αγωνιστική. Σε 14 αγώνες μετρούν 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με τέρματα 31-13! Τρέχουν νικηφόρο σερί 5 αγώνων στην Ιταλία και την Τρίτη με νίκη επί της Μπαρσελόνα προκρίνονται στους “16” του Champions League. Την περασμένη Κυριακή επικράτησαν εντός έδρας της Σπαλ με 2-1. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο “καυτός” Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος έχει σκοράρει 5 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια.

Οι ρωμαίοι προέρχονται από τρεις σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει από 3 γκολ σε κάθε μία από αυτές και βρίσκονται στην 5η θέση της Serie A με 28 πόντους, στο -9 από την κορυφή. Την Κυριακή πέρασαν από τη Βερόνα με 1-3 επί της Ελλάς. Την Πέμπτη υποδέχονται την Βόλφσμπεργκερ και με νίκη θα δώσουν το παρών στους “32” του Europa.
Σε τρομερή κατάσταση η Ίντερ, βγάζει ένταση και θετική αύρα στο παιχνίδι της, μοιάζει δύσκολο να πετάξει την ευκαιρία απόψε να βρεθεί στο +4 από τη Γιουβέντους. Οι Λουκάκου και Λαουτάρο πετούν φωτιές στην επίθεση και αναμένεται να βρουν ξανά δίχτυα. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.96.

Κουρασμένη η Άιντραχτ

Στις 21:30, στην Commerzbank-Arena της Φρανκφούρτης, η Άιντραχτ φιλοξενεί τη Χέρτα, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Τη Δευτέρα η Άιντραχτ ηττήθηκε στην έδρα της Μάιντς, με την αποβολή του Κορ να αποδεικνύεται καταλυτική. Οι “αετοί” προηγήθηκαν 0-1 στο 33’, αλλά 11 λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίκτες. Στην επανάληψη πιέστηκαν και δέχθηκαν την ανατροπή. Βρίσκονται στην 10η θέση με 17 πόντους και τέρματα 22-20, στο -5 από την 6αδα. Την Πέμπτη φιλοξενούν την Γκιμαράες για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Χέρτα προέρχεται από 4 σερί ήττες και 11 τέρματα παθητικό σε αυτές. Η τελευταία εντός έδρας από την Ντόρτμουντ στο ντεμπούτο του Κλίνσμαν στον πάγκο της ομάδας. Ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ 0-2 στο 17ο λεπτό, μείωσε στο 34’ και έπαιξε ένα ημίχρονο με παίκτη περισσότερο, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Κατατάσσεται στην 16η θέση με 11 πόντους.

Η Άιντραχτ θα είναι κουρασμένη καθώς αγωνίστηκε Δευτέρα και έτρεξε πολύ καθώς για ένα ημίχρονο βρέθηκε με παίκτη λιγότερο. Η Χέρτα έδειξε σημάδια βελτίωσης στην ήττα από τη Ντόρτμουντ και έχει πολύ θετική παράδοση απέναντι στην ομάδα της Φρανκφούρτης. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 2.08.

Πρωταγωνιστές Σπανούλης και Παπαπέτρου

Στις 21:30, διεξάγεται το ντέρμπι των “αιωνίων” στο ΟΑΚΑ! Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι σε ανοδική τροχιά με 6 και 5 σερί νίκες αντίστοιχα. Στο 7-4 το ρεκόρ των “πρασίνων”, καταλαμβάνουν την 6η θέση της Euroleague, 5-6 το ρεκόρ των “ερυθρολευκων” βρίσκονται στην 10η θέση, μία νίκη εκτός 8αδας. Αναμένεται μεγάλη μάχη και οι στοιχηματικές μας επιλογές στον αγώνα προκύπτουν από τα ειδικά παικτών. Τα όρια στους πόντους των Παπαπέτρου και Σπανούλη είναι στους 9.5 και εμείς θα επιλέξουμε το Over για αμφότερους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις