Κ. Κυριακίδης: Όλο και καλύτεροι

Ο Κώστας Κυριακίδης εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Ασπρόπυργο. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Νίκης Βόλου τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να παλέψει για τους τρεις βαθμούς και συμπλήρωσε πως κάθε φορά θα εμφανίζει και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

“Από τη στιγμή που ήρθε ο καινούριος προπονητής, δουλεύουμε σε ένα πλάνο δικό του, σε μία φιλοσοφία δική του, που μας έχει βοηθήσει. Πιστεύω, μέχρι τώρα, το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Όσο περνάνε οι μέρες και οι εβδομάδες και μαθαίνουμε ακόμα περισσότερο τον προπονητή μας, πιστεύω ότι θα είμαστε όλο και καλύτεροι. Φαίνεται αυτό.

Την Κυριακή έχουμε έναν ακόμα σημαντικό αγώνα, όλοι οι αντίπαλοι είναι δυνατοί, δε μειώνουμε κανέναν. Πάμε με το δικό μας σχέδιο, προκειμένου να πάρουμε ακόμα μία νίκη. Έχουμε εικόνα από τον Ασπρόπυργο, εξάλλου πριν κάθε παιχνίδι, ο κ. Βεργέτης αναλύει την αντίπαλη ομάδα και μας την παρουσιάζει. Ξέρουμε τα δυνατά κι αδύνατα σημεία της, αλλά εμείς πρέπει, κυρίως, να είμαστε πιστοί στο δικό μας πλάνο. Αν είμαστε εμείς καλοί, πιστεύω θα έρθει κι η νίκη”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις