Νίκη πεντάδας για τον Λεβαδειακό

Στην έκτη θέση της βαθμολογίας αναρριχήθηκε ο Λεβαδειακός που πέτυχε την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Σ΄ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου μπήκαν πιο αποφασισμένοι στο ματς από τους Κρητικούς, ωστόσο δεν κατάφεραν την υπεροχή τους αυτή να την μετουσιώσουν σε φάσεις μπροστά στα καρέ του Κατσιμήτρου.

Ότι δεν κατάφεραν στις δύο αυτές φάσεις οι Βοιωτοί, το πέτυχαν στο 31΄ με το σουτ του Ιωαννίδη να καταλήγει στα δίχτυα για να κάνει το 1-0. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη μετά το τέρμα που δέχτηκε ανέβασε την απόδοση της και στο 36΄ είχε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή στιγμή στο παιχνίδι, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Αρχικά στο 66΄ με το σουτ του Μάντζιου το οποίο και απέκρουσε ενστικτωδώς ο Κατσιμήτρος και εν συνεχεία στο 72΄με το σουτ του Ιωαννίδη, να φεύγει λίγο πάνω από την εστία των Κρητικών και στο 80΄, όταν ο Ορφανίδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι την λήξη του ματς ο ρυθμός του αγώνα έπεσε εξέλιξη η οποία ήταν υπέρ της στερεοελλαδίτικης ομάδας, η οποία διαχειρίστηκε με επιτυχία το υπέρ της σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό του αγώνα.