Με Γραικό κόντρα στο Αιγάλεω ο Ολυμπιακός Βόλου

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» για το πρωτάθλημα, ενώ θυμίζουμε, πως μεσολάβησε και το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, επίσης εκτός έδρας, την περασμένη Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη, ελπίζοντας πως θα έχουν βαθμολογικές απώλειες οι δύο πρωτοπόροι, καθώς τα Τρίκαλα έχουν δύσκολη έξοδο σήμερα στην Καλαμάτα, ενώ ο Ιωνικός παίζει και αυτός εκτός έδρας, αύριο Κυριακή, στην Καβάλα.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ξεκουράστηκαν οι Λάσκαρης, Ντούνης, Πόζογλου, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, όπως και ο Γιδόπουλος κάτω από τα δοκάρια. O Ιμπάν Ράντι αποθεραπεύτηκε πλήρως, εδώ και μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο Αντώνης Τσιάρας δηλώθηκε, ως γνωστόν, στο αυριανό παιχνίδι να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ ο Θωμάς Γραικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί κανονικά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις