Σούπερ Λιγκ: Εύκολο έργο έχουν σήμερα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα.
Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στις 20.00 στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό και θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Είναι το φαβορί, απέναντι στην ουραγό ομάδα της κατηγορίας, τη μοναδική που δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να πάρουν τη νίκη και στη συνέχεια να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για το Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη εβδομάδα στο Καραϊσκάκη, στο οποίο με νίκη θα πάρει το εισιτήριο για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του παρουσία στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.
Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει αήττητος για 47 παιχνίδια, φιλοξενεί στις 18.00 την Ξάνθη και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει σαφώς τον πρώτο λόγο, απέναντι σε μια ομάδα που μετά από καιρό επέστρεψε την περασμένη αγωνιστική στις επιτυχίες, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου.
Επίσης, σήμερα στις 19.30 θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Η «Ένωση» έχει να κερδίσει από τις 3/11 τον Ατρόμητο με 3-2, καθώς έκτοτε ηττήθηκε από Παναθηναϊκό (3-2), ήρθε ισόπαλη με τον Άρη εντός έδρας (1-1) και έχασε την περασμένη αγωνιστική με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι, καθώς έχει υποχωρήσει στην 5η θέση με 18 βαθμούς και ισοβαθμεί με την ΑΕΛ. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος τα πηγαίνει περίφημα το τελευταίο διάστημα, άφησε τον Παναιτωλικό στην τελευταία θέση και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ
Σάββατο 7/12
18.00 ΠΑΟΚ-Ξάνθη
19.30 ΑΕΚ-Πανιώνιος
20.00 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός
Κυριακή 8/12
15.00 Λαμία-ΟΦΗ
17.15 Αστέρας Τρ.-ΑΕΛ
19.30 Ατρόμητος-Άρης
19.30 Βόλος-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις