Ρουίς – Τζόσουα: Το rematch της χρονιάς για τέσσερις παγκόσμιους τίτλους (vid)

Ήταν 1 Ιουνίου όταν ο Άντι Ρουίς Τζούνιορ πέτυχε την έκπληξη της δεκαετίας στο Madison Square Garden. Ο Μεξικανός κατάφερε στον 7ο γύρο να… ρίξει με τεχνικό knock out το μεγάλο φαβορί, τον Άντονι Τζόσουα, με τον Βρετανό να δέχεται την ήττα για πρώτη φορά σε επαγγελματικό παιχνίδι και να παραδίδει τέσσερις παγκόσμιους τίτλους (WBA, WBO, IBO, IBF) στην heavyweight κατηγορία στον Ρουίς.

Το μεγάλο rematch, όμως είναι γεγονός και θα διεξαχθεί απόψε (7/12, 22.45, Cosmote Sport 7HD) στην Diriyah Arena της Σαουδικής Αραβίας. Ο Άντονι Τζόσουα θέλει πίσω τους τίτλους του και να επιβεβαιώσει ότι είναι ο μεγαλύτερος heavyweight πυγμάχος στον πλανήτη. Από την άλλη, ο Άντι Ρουίς επιθυμεί να ολοκληρώσει τη μεγάλη έκπληξη με δεύτερη νίκη απέναντι στο μεγάλο φαβορί.

Το staredown ολοκληρώθηκε σε πολύ κλίμα με τους δύο να κάνουν πλάκα μεταξύ τους, δείχνοντας την ευγενή πλευρά του αθλήματος, με τον Τζόσουα να ρωτάει τον Ρουίς πώς να τον κερδίσει. Όσον αφορά το ζύγισμα, ο Μεξικανός είναι επτά κιλά πιο βαρύς σε σχέση με την πρώτη μάχη, 128 κιλά συγκεκριμένα, εν αντιθέσει με τον Βρετανό που είναι πιο ελαφρύς στα 108 κιλά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις