Νίκη ανόδου με πέναλτι στο 96′ για τα Τρίκαλα

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τα Τρίκαλα να έχουν μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την Καλαμάτα από την πλευρά της να προσπαθεί να γίνει απειλητική για την εστία του Γιακουμή. Στο 38΄ οι Θεσσαλοί άγγιξαν εκ νέου το γκολ, με το σουτ του Σταματή να φεύγει άουτ από την εστία του Πάντου.

Στο 41΄ ο ΑΟΤ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, με τον Σταματή όταν ο Πάντος έκανε λάθος πάσα, ο επιθετικός αυτός βγήκε τετ α τετ με τον ίδιο το σουτ του όμως αποκρούστηκε από αυτόν. Από εκεί και μετά δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι, με συνέπεια το στείρο 0-0 να παραμείνει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη προσπάθησε να κάνει αισθητή την παρουσία της στο παιχνίδι, τα σουτ όμως των Ζαχαρόπουλου και Βουκμίροβιτς στο 48΄ και στο 55΄ δεν είχαν την κατάληξη που αμφότεροι ήθελαν…

Η απάντηση από την πλευρά των Τρικάλων ήρθε στο 74΄ όταν μετά από αντεπίθεση ο Παπαγεωργίου έσπασε στον Τεγούση, το πλασέ του όμως από δύσκολη θέση δεν στέφθηκε από επιτυχία. Στο 81΄ το θεσσαλικό συγκρότημα άγγιξε και πάλι το γκολ, με τον Άλεξιτς που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι τον Τσιβελεκίδη όμως να τον προλαβαίνει πριν γίνει απειλητικός για την εστία του Πάντου.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις δύο ομάδες να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν τους, παρά να πιέσουν προκειμένου να φτάσουν στο γκολ που θα τους έδινε τη νίκη. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο χωρίς γκολ, ο Ριζογιάννης στο 96΄ ευστόχησε το πέναλτι που κέρδισε ο Σταματής από τον Καντούτση και έκανε το 0-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 Καλαμάτα – ΑΟ Τρίκαλα 0-1

ΣΚΟΡΕΡ: 90+6′ πεν. Ριζογιάννης

Καλαμάτα (Θεοδοσιάδης): Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (57′ Καζβιρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (66′ Ράκιτς), Μπάμπης, Βουκμίροβιτς (71′ Δήμος).

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Νιάρος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (60′ Παπαγεώργιου), Σταματής, Λώττας (64′ Τσίπρας), Πελάεθ (80′ Άλεξιτς).

Κίτρινες: Μπάμπης, Τσιβελεκίδης, Κωνσταντίνοπουλος, Ζαχαρόπουλος – Γιαννίτσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις