Ήττα στο φινάλε για την Κ17 στη Βέροια

Την ήττα από τη Βέροια, με σκορ 1-0, γνώρισε η Κ17 της Νίκης Βόλου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Η αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στα Παλατήτσια, κρίθηκε στο 79’ με γκολ που σημείωσε ο Λαζεκίδης για τους γηπεδούχους.

Παρά τις ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ. Στο δεύτερο σαραντεπεντάλεπτο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τη μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και προηγήθηκαν με τον Λαζεκίδη στο 79’. Αντιθέτως, το βολιώτικο συγκρότημα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις καλές του στιγμές μπροστά στα αντίπαλα καρέ, μένοντας στο «μηδέν» επιθετικά.

Το θετικό για τους κυανόλευκους είναι ότι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς και στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια

Οι συνθέσεις

Βέροια: Ιατρόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Αμπρικίδης (77′ Καρασαρίδης), Βρανάς, Μελιόπουλος, Μαργαρίτης, Βασιλειάδης (54′ Τσέας), Παπαϊωάννου (72′ Τάσο), Φωτόπουλος (72′ Λουτζιανιώτης), Λαζεκίδης, Χατζηβασιλειάδης (65′ Τεμιρτζόγλου).

Νίκη Βόλου: Καθηνιώτης, Πανταζής (85′ Ιμεράι), Κουτσούκης, Ιωάννου, Ζάχος, Κουμπουρλής, Αγόρος, Σταΐδης, Γκινίδης (61′ Αλεξάνδρου), Αναγνώστου, Πέτρου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις