Με “όπλο” την έδρα ο Θησέας κόντρα στον Ατρόμητο (pregame)

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει σήμερα (3 μ.μ.) ο Θησέας, που υποδέχεται τον Ατρόμητο Παλαμά στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» προέρχονται από ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με την Α.Ε. Καρίτσας, στο οποίο «πλήρωσαν» τα λάθη που έκαναν στην άμυνα με συνέπεια να δεχθούν τρία τέρματα στο πρώτο μισάωρο.
Όπως είναι λογικό οφείλουν σήμερα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι ο Ατρόμητος θεωρείται επικίνδυνη ομάδα για να κάνει τη… ζημιά.
Ο Λάκης Μπακάλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κυρίτση και Διαμαντόπουλου, καθώς και του ανέτοιμου αγωνιστικά Ζαχαράκη. Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν 19 παίκτες που είναι οι: Κεφαλάς, Ντ. Βαν Ντε Γουίχε, Ιακωβίδης, Ιωαννίδης, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Χατζησταμάτης, Λίτσος, Νιαώτης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Λουμάνι, Πέτσης, Ζάχος, Σιώμος, Βλάχος.
Στον αγώνα θα «σφυρίξει» ο Αδάμος Κουκούλης, με βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Γρηγόρη Δεδικούση. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Λάρισας, ενώ ο Χαρίλας Ντζάθας της ΕΠΣ Φθιώτιδας θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις