Βόλος-Παναθηναϊκός στην αυλαία του πρώτου γύρου (pregame)

Πέφτει σήμερα στις 19.30 στο Πανθεσσαλικό στάδιο η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με τον Βόλο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Novasports1.
Ο Βόλος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις επιτυχίες, να σημειώσει την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, καθώς ο Παναθηναϊκός παρότι τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει προβλήματα, παραμένει πάντα μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο προετοιμάστηκαν όλη την εβδομάδα για τη σημερινή αναμέτρηση, με τον Ισπανό τεχνικό να ξεκουράζει πολλούς παίκτες στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, όπως άλλωστε έκανε και οι Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση που έδωσαν οι «πράσινοι» με την Παναχαϊκή, την οποία και νίκησαν για δεύτερη φορά, με 2-0 στο ΟΑΚΑ.
Ο Ισπανός τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν μπορεί να υπολογίζει στους δύο φορ Έρικ Γέντρισεκ και Βασίλη Μάντζη. Ο πρώτος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος, καθώς αποβλήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.
Όσον αφορά το πιθανό σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο Χουάν Φεράντο στο σημερινό παιχνίδι είναι το ακόλουθο: Τερματοφύλακας θα είναι ο Μελίσσας, ο οποίος επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, τη στιγμή που στο ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο αγωνίστηκε ο Γκαραβέλης. Αλλαγές θα έχουμε, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης στα 3/4 της άμυνας, καθώς οι Ντεντάκης και Φεράρι θα καλύψουν τα δύο άκρα (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), ενώ θα επιστρέψει και ο Δημόπουλος, ο οποίος μαζί με τον Τσίκα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «κυανέρυθρων». Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και ένας εκ των Μαξ, Μπαλογιάννη. Στις πτέρυγες θα κινούνται οι Τσαούσης (πιθανόν) από την αριστερή πλευρά, ο Ζοάο από τη δεξιά, ενώ ο Μουνίθ θα αναλάβει επιτελικό ρόλο στο παιχνίδι, πίσω από τον προωθημένο Τόρες, ο οποίος κατ’ ανάγκη τον δούμε σήμερα να αγωνίζεται ως φορ.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Μήτογλου, Κορνέζος, Διαμαντής, Κυζιρίδης, Κορέλας, Λύρατζης. Εκτός αποστολής πέρα από τους Μάντζη και Γέντρισεκ έμεινε και ο Μυστακίδης.

«Σφυρίζει» ο Μανούχος
Ο Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα ορίστηκε να διευθύνει τον αποψινό αγώνα. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης) και Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία, ο οποίος διηύθυνε την αναμέτρηση του Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης με τον Πανσερραϊκό. Στο VAR θα βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ενώ βοηθός VAR θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις