Παιχνίδια για όλα τα γούστα στη Σούπερ Λιγκ

Το… καθήκον τους έκαναν χθες ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με τους δύο τελευταίους να παραμένουν «συγκάτοικοι» στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται σήμερα, με άλλους τέσσερις ενδιαφέροντες αγώνες που θα κρίνουν από τις τελευταίες θέσεις μέχρι την τριάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Στις 3 το μεσημέρι, ο ΟΦΗ θέλει να προσπεράσει ξανά την ΑΕΚ,
η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση μετά το 5-0 επί του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ.
Οι Κρητικοί μεσοβδόμαδα επικράτησαν με 4-0 της Καβάλας στο Κύπελλο Ελλάδας, ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα και πήραν την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.
Εκεί θα βρεθεί φυσικά και η Λαμία, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει μία σταθερότητα στην απόδοσή της και σε 6 παιχνίδια έχει πέντε νίκες!
Το επόμενο παιχνίδι είναι στις 17:15, όταν ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Ακρίτες κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όμως απομακρύνθηκε ο Ισπανός προπονητής, Χιμένεθ, από τον πάγκο της ομάδας και την τεχνική ηγεσία ανέλαβε την επόμενη κιόλας ημέρα ο Σέρβος Ράσταβατς.
Η τελευταία νίκη για τον Αστέρα στο πρωτάθλημα είναι στις 28/10, όταν είχε κερδίσει με 4-0 τη Λαμία. Γενικώς έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και έχει προβληματίσει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Η ΑΕΛ, από τη μεριά της, δεν κατάφερε να ανατρέψει το 3-0 της ήττας από την Καλαμάτα, όμως έχει βρεθεί σε τροχιά πλέι οφ και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης.
Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής να είναι το «ντέρμπι» Ατρόμητος-Άρης. Οι Περιστεριώτες σιγά-σιγά βρίσκουν τα πατήματά τους, ενώ οι Θεσσαλονικείς έχουν ανακάμψει μετά την έλευση του Μίχαελ Ένινγκ. Με νίκη οι Θεσσαλονικείς θα φτάσουν στην 4η θέση, ενώ αν κερδίσουν οι γηπεδούχοι θα πλησιάσουν στις προνομιούχες θέσεις.
Το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας είναι η δύσκολη «έξοδος» του Παναθηναϊκού στο Βόλο. Το «τριφύλλι» ψάχνει τη νίκη με την οποία για πρώτη φορά θα μπει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ στο τέλος της σεζόν, ενώ οι γηπεδούχοι θέλουν το «τρίποντο» για να ξεφύγουν από τις δύσκολες θέσεις και ενδεχομένως να μην μπλέξουν στο β’ μισό της σεζόν.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ
15.00 Λαμία-ΟΦΗ
17.15 Αστέρας Τρ.-ΑΕΛ
19.30 Ατρόμητος-Άρης
19.30 Βόλος-Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις