Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Βόλο

Στον Βόλο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θέλει να πετύχει δύο διαδοχικές νίκες για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν, μετά και το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, αλλά και να μπει ακόμη πιο μέσα στον στόχο της εξάδας και των πλέι οφ.

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κολοβέτσιο, Ινσούα, Κολοβό και Μπεκ που κρίθηκαν ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους «πράσινους».

Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Κουρμπέλης και Πούγγουρας, όπως και ο Ζαχίντ που είναι ανέτοιμος.

Παράλληλα, είναι αμφίβολο αν ο Ινσούα θα ξεκινήσει στο ματς, καθώς προέρχεται από αρκετά μεγάλη αποχή.

Η πιθανή ενδεκάδα του τριφυλλιού είναι η εξής: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Ινσούα ή Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Κολοβός ή Περέα και Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο απόψε (19:30) στο πλευρό του, καθώς δεν έχει απαγορευτεί η μεμονωμένη μετακίνηση στο Πανθεσσαλικό.

H αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Μαυρομμάτης, Νούνες, Καμπετσής, Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις