Πέρασε από το «Σίτι», ο Ολυμπιακός Β. τεράστιο “διπλό”

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέρασε από το «Σίτι», επικρατώντας με 1-0 του Αιγάλεω. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας να πάρουν νωρίς το προβάδισμα στο παιχνίδι, με το τέρμα που σημείωσε ο Πόζογλου στο 11’. Από εκεί και πέρα, τόσο ο χρυσός σκόρερ του ματς, όσο και οι Ντούνης, Φαζός και Σκοπελίτης θα μπορούσαν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα, ώστε να «κλειδώσει» νωρίτερα την υπόθεση νίκη για τον Ολυμπιακό και να μην υπάρχει άγχος μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν εξαιρετικός. Οι παίκτες του διακρίθηκαν τόσο για τις προσπάθειές του στην επίθεση, δημιουργώντας φάσεις από τον άξονα και από τα άκρα, όσο και για την αμυντική συμπεριφορά τους. Ο Γιδόπουλος σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία των Βολιωτών. Αξίζει να αναφερθεί επίσης πως η αναμέτρηση, Αιγάλεω-Ολυμπιακός Βόλου, διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος  Μαυροθαλασσίτης», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Ρεπορτάζ:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σούλης Παπαδόπουλος, παρέταξε τους «ερυθρόλευκους», με διάταξη 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Γιδόπουλος. Το δεξί άκρο της άμυνας κάλυψε, ο Γραικός και το αριστερό, ο Μπουτζίκος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν, ο Βοσνακίδης, με τον Φαζό. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Σκοπελίτης και Λάσκαρης, οι οποίοι είχαν μπροστά τους τρεις επιθετικούς μέσους, τον Κουτσιανικούλη (δεξιά), τον Ντούνη (κέντρο) και τον Ράντι (αριστερά). Επίσης, για τη θέση του σέντερ φορ επιλέχθηκε, ο Πόζογλου.

Προηγήθηκε, με τον Πόζογλου, ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πρώτο ημίχρονο
Η πρώτη φάση του παιχνιδιού δημιουργήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου στο 7’. Ο Ντούνης επιχείρησε το πλασέ από κοντά, αλλά ο Σικαλιάς κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα. Ωστόσο, στο 11’ ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Πόζογλου βρέθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με άψογο πλασέ, έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ντούνης σέντραρε από την αριστερή πλευρά, με τον Κουτσιανικούλη να πλασάρει και τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Στο 25’ ο Ροτζέριο επιχείρησε το σουτ από πλάγια θέση, όμως, η μπάλα κατέληξε άουτ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους στο 32’, η εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη, σταμάτησε σε δοκάρι της εστίας του Τσιλιγκίρη, αφού πρώτα ο Γιδόπουλος βρήκε τη μπάλα, που είχε κατεύθυνση τα δίχτυα και την απέκρουσε. Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου διατήρησε το προβάδισμά του μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους παίκτες των των «ερυθρόλευκων» να φεύγουν για τα αποδυτήρια, διατηρώντας πλεονέκτημα ενός τέρματος.

Κράτησε το προβάδισμά του, ο Ολυμπιακός Βόλου, στο δεύτερο μέρος
Ένα λεπτό από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, το σουτ του Πόζογλου έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σικαλιά. Στο 51’ Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε διπλή χαμένη ευκαιρία για να «κλειδώσει» την υπόθεση νίκη. Ο Πόζογλου επιχείρησε το σουτ από καλή θέση, με τον Σικαλιά να αποκρούει με τα πόδια, ενώ στη εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Σκοπελίτη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 53’ ο Τσιλιγκίρης σούταρε από καλό σημείο, με τον Γιδόπουλο να αποκρούει σωτήρια στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του.  Ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Ροτζέριο κατέληξε άουτ. Στο 59’ ο Ντούνης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Φαζό, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να την προωθήσει στα «δίχτυα» του Σικαλιά. Στο 74’ το σουτ που δοκίμασε ο Φαρινόλα έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν η κεφαλιά του Ροτζέιρο στο 81’ και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγκίρη στο 84’.

Σκόρερ: 11’ Πόζογλου.
Κίτρινες: 3’ Ράντι, 31’ Βοσνακίδης, 77’ Λάσκαρης, 85’ Φαζός, 92’ Γιδόπουλος – 9’ Ταφταρίδης, 24’ Σταματάκης, 61’ Φαρινόλα, 93’ Παπανικόλας.
Διαιτητής: Ρούσσος (Κορινθίας).
Βοηθοί
: Τριαντάφυλλος (Κορινθίας), Καραλής (Ηλείας).
4ος διαιτητής
: Χατζηγιάννης (Πειραιά).  
ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης (9’ Ταφταρίδης), Συριόπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (46’ Φαρινόλα), Σταματάκης (71’ Κατσικογιάννης), Ροτζέριο, Λάμπρου, Τσιλιγκίρης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Λάσκαρης, Σκοπελίτης, Ράντι (68’ Τσίτας), Κουτσιανικούλη (87’ Ρόκας), Ντούνης (60’ Κόλα), Πόζογλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις