ΝΙΚΗσε με 79-78 τους Ίκαρους Τρικάλων και διατηρήθηκε στην κορυφή

Πολύ σημαντική επιτυχία σημείωσε η Νίκη επί των Ικάρων Τρικάλων με 79-78 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη του τη διάρκεια με τη Νίκη να διατηρεί μια διαφορά 6-8 πόντων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με εύστοχες βολές του Καραγεώργου και του κορυφαίου του γηπέδου Τάσσου.

Η Νίκη, συνεχίζει απτόητη την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έστω κι αν σήμερα δεν έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης, κατέκτησε τελικά τους πολυπόθητους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αρωγός στην προσπάθειά της ο φίλαθλος κόσμος της που της συμπαραστέκεται ένθερμα σε κάθε της προσπάθεια, όπως άλλωστε και στον σημερινό αγώνα.

Σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης βόλου, αναφέρει μεταξύ άλλων: ” Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου συγχαίρει τους παίκτες και το προπονητικό team της ομάδας μας για τη νίκη τους, καθώς και την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων για την ανταγωνιστικότητα της και το μπάσκετ που έπαιξε και της εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα.

Για μια ακόμη φορά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες φιλάθλους μας που παραβρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας και βοήθησαν την ομάδα μας να φθάσει στη νίκη.

Τέλος, συγχαίρουμε το διαιτητικό δίδυμο των κυρίων Αγραφιώτη και Αναστασιάδη για την εξαιρετική τους απόδοση.

Συγχαρητήρια! Συνεχίζουμε…”

Tα δεκάλεπτα:24-14, 41-34, 60-53, 79-78

Νίκη Βόλου (Κοσμάτος): Βερτζάγιας 1, Καραγεώργος 5 (1), Σιμάκης 4, Ακούνια-Ρόχας, Κουτίνας 21, Τσώλης 12 (1), Τάσσος 26, Δελεντζές, Σταυροθεόδωρος, Σαριμπαλίδης 10 (2), Αναγνωστίδης.

Ίκαροι Τρικάλων (Σδράκας): Μέξης 1, Μπαρμπαρούσης 3, Φρυδάς, Βλάχος 17 (1), Κολότσιος 9 (3), Κρεμμύδας 7 (2), Κατσαρές 18 (3), Τζορμπατζάκης, Ραμμίδης, Γεωργόπουλος 4, Μπάρδας 3, Μακρής 16 (1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις