Σ. Παπαδόπουλος: Θα έπεφταν όλοι πάνω μου αν δεν κερδίζαμε

Μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με το Αιγάλεω ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Σούλης Παπαδόπουλος, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Ήταν μία μεγάλη νίκη για μας, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι το Αιγάλεω, με σπουδαία ιστορία και φανταστική διοίκηση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, πετύχαμε το γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε, ενώ δεν μας δόθηκε νομίζω και ένα πέναλτι. Ξέραμε ότι στο δεύτερο ημίχρονο το Αιγάλεω θα μας πιέσει, γιατί ο αντίπαλος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα μας, ενώ είναι και ένας έμπειρος προπονητής. Γνωρίζαμε ότι θα δεχθούμε πίεση και από τον κόσμο του Αιγάλεω.

Στο ημίχρονο είπαμε, πως αν θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα πρέπει να πετύχουμε κι άλλο γκολ. Βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο έτσι όπως το σχεδιάσαμε, σταθήκαμε άτυχοι σε δύο φάσεις με τον Πόζογλου και από κει και πέρα ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο. Ήταν καλύτερος από μας, στο τέλος μας πίεσε, έδωσε και ο διαιτητής πάρα πολλά φάουλ κάτω από την πίεση και του κόσμου, αλλά αντέξαμε και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι, αν και προερχόμασταν από μία πολύ βαριά ήττα στο κύπελλο από τον Πανιώνιο. Ήξερα πολύ καλά, πως αν δεν κερδίζαμε, όλοι θα έπεφταν πάνω μου. Δίνω και πάλι συγχαρητήρια στους πίστες μου που ακολούθησαν πίστα το πλάνο που σχεδιάσαμε. Συγχαρητήρια και στο Αιγάλεω, γιατί έκανε μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω, ότι με αυτή την έδρα, με αυτούς ποδοσφαιριστές και με αυτό τον κόσμο και με τη διοίκηση που διαθέτει, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.

Όσο για μας θέλω να πω κάτι γενικό. Εμείς θα παλέψουμε για να μπορέσουμε, αν είναι δυνατόν, να ανέβει ο Ολυμπιακός κατηγορία. Δεν πάμε ούτε για παραμονή, ούτε για μία καλή πορεία. Ήμασταν πίσω στη βαθμολογία, προσπαθούμε, ωστόσο σκαλί- σκαλί να ανέβουμε ψηλά, για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Ο στόχος του Ολυμπιακού Βόλου είναι ξεκάθαρος. Να μπει στην πρώτη πεντάδα, γιατί αν είσαι στις πρώτες πέντε θέσεις, στο τέλος μπορεί να δικαιωθείς».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις