Μεγάλη νίκη του Διαγόρα στο ντέρμπι με τον Αλμυρό

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, απέσπασε ο Διαγόρας για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Στεφανοβικείου επικράτησε με 2-0 στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» του Γ.Σ. Αλμυρού, αρχίζοντας την αντεπίθεση για την παραμονή στην κατηγορία.
Αυτή η νίκη αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στον ψυχολογικό τομέα την ομάδα του Διαγόρα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το σκορ άνοιξε στο 46’ με αυτογκόλ του Λάμπου, ενώ στο 78’ ο Τάσος Κυριάκος με πέναλτι έγραψε το 0-2.
Για τον Διαγόρα, που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, οι Γιώργος Αλεξίου και Αλέκος Κουβελάς είχαν την εποπτεία της ομάδας. Ο πρώτος αγωνίστηκε κανονικά και ο δεύτερος ήταν στην κερκίδα λόγω τιμωρίας.
Στο πρώτο ημίχρονο ευκαιρίες να σκοράρουν είχαν και οι δύο ομάδες, χωρίς όμως κάποια από αυτές να χαρακτηριστεί ως κλασική. Με την έναρξη του β’ μέρους ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ. Στο 46’ ο Αλαμάνης έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Λάμπου και κατέληξε στα στα δίχτυα για το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν από τον Αλμυρό στη συνέχει και μάλιστα στο 78’ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Η μπάλα βρήκε το χέρι του Χολέβα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και ο Κυριάκος ευστόχησε από την «άσπρη βούλα», γράφοντας το 0-2. Στο 89’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Δημηνάς που χτύπησε αντίπαλο.
Διαιτητής: Μπουτσίκος (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Κουρμαδιάς, Μαδίτσης (Μακεδονίας).
Κόκκινη: 89’ Δημηνάς.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Πατσής, Λάμπος, Παπακώστας (77’ Αϊδής), Αργ. Κυριάκος, Χολέβας, Καναβός, Ζενούνης, Δερμιτζάκης (49’ λ.τρ. Αγιασιώτης), Αναστασίου, Βουρδάκης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Σπαθής, Λάιος, Καλλιακούδας, Μπλέντι (86’ Σιγαλάκος), Αλεξίου, Αλαμάνης (66’ Τανός), Τ. Κυριάκος (78’ Καλύβας), Ζιάκας (85’ Κ. Καραπλιάγγος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις