Πρώτη συμμετοχή για Τσίπη και Γεωργατζή

Ο Γιώργος Τσίπης και ο Κωνσταντίνος Γεωργατζής ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ταξίδεψαν πριν από μία εβδομάδα ως τη Φιλιππιάδα για το παιχνίδι με τον Εθνικό. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ρήγα Φεραίου δεν πήραν χρόνο συμμετοχής σε εκείνο το ματς από τον Λάκη Μπακάλη, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με τον Οπούντιο Μαρτίνου.

Ο Βελεστινιώτης τεχνικός του Ρήγα είχε συμπεριλάβει στην αποστολή της πρεμιέρας τον Τσίπη, αλλά δεν το χρησιμοποίησε. Ένας από τους λόγους και ίσως ο κυρίαρχος να ήταν οι προπονήσεις που έχασε με την ομάδα, εξαιτίας της στρατιωτικής του θητείας. Από την άλλη, ο Γεωργατζής ήταν κι αυτός στον πάγκο των φιλοξενουμένων στη Φιλιππιάδα, αλλά δεν αγωνίστηκε κυρίως για λόγους τακτικής.

Στο χθεσινό παιχνίδι, όμως, ο Λάκης Μπακάλης τους έδωσε χρόνο, αφού τους πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιώργος Τσίπης μπήκε στο 74΄ στη θέση του Γιάννη Κορέτα, ενώ ο Κωνσταντίνος Γεωργατζής αντικατέστησε στο 85΄ τον Δημήτρη Χατζηαθανασίου. Ο έμπειρος τεχνικός εμπιστεύτηκε τους δύο παίκτες του και αυτοί με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν, δείχνοντας στα λεπτά που αγωνίστηκαν ότι μπορεί να τους υπολογίζει για τη δύσκολη συνέχεια.

Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι ο Γεωργατζής και ιδιαίτερα ο Τσίπης, ήταν από τους παίκτες που με την παρουσία τους την περσινή σεζόν βοήθησαν σημαντικά τον Ρήγα να αναδειχθεί και να πετύχει τους στόχους του.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις