Δεκατρία μετάλλια οι κολυμβητές της Νίκης στο Grand Prix Χριστουγέννων


Μοιράσου το άρθρο

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές κι αθλήτριες της Νίκης Βόλου που συμμετείχαν, στην τελική φάση του Grand Prix Χριστουγέννων 25αρας πισίνας που πραγματοποιήθηκε 7 -8 Δεκεμβρίου, στο κλειστό κολυμβητήριο Βόλου “Ι. Ζηργάνος” από την Κολυμβητική Ομοσπονδία.
Η Νίκη Βόλου συγκαταλέγονταν στους συλλόγους  με τις περισσότερες σε συμμετοχές αποστολή με 29 κολυμβητές και κολυμβήτριες.
Οι αθλητές κι αθλήτριες της ομάδας είχαν παρουσία σχεδόν σε όλους τους τελικούς (34 τελικοί) και σημείωσαν εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις.
Ο συνολικός απολογισμός μεταλλίων για τη Νίκη Βόλου ήταν η κατάκτηση 4 χρυσών, 6 ασημένιων και 3 χάλκινων μεταλλίων.
Ο επόμενος αγωνιστικός προορισμός της ομάδας είναι το Διεθνές μίτινγκ “Αλεξάνδρεια ” που θα διεξαχθεί 20-22 Δεκεμβρίου 2019, ενώ το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, η αγωνιστική ομάδα, θα μεταβεί στη Λάρισα στην ημερίδα ορίων που πραγματοποιείται.
Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν κι αγωνίστηκαν, καθώς και στους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ. Μέμμο Στάθη και Βλιώρα Αχιλλέα για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις