Τζανετόπουλος: Πραγματικότητα το όνειρό μου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βολιώτης Άνταμ Τζανετόπουλος με αφορμή την παρθενική του κλήση στην εθνική ομάδα, η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα (5/10) την προετοιμασία της για τα παιχνίδια με Β. Ιρλανδία και Ουγγαρία. Ο Κώστας Τσάνας τον κάλεσε στη «γαλανόλευκη» μετά τον τραυματισμό του Κυριάκου Παπαδόπουλου και…

…ο μεσοαμυντικός της ΑΕΚ τόνισε πως έγινε πραγματικότητα το όνειρό του να φορέσει το εθνόσημο στο στήθος. Ο νεαρός άσος της Ένωσης, που πριν από λίγο καιρό βρέθηκε και στο στόχαστρο της Σεβίλλης, ευχαρίστησε παράλληλα τον ομοσπονδιακό τεχνικό και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να τον δικαιώσει.
«Ήταν ξαφνική η κλήση μου, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για να αντεπεξέλθεις. Ελπίζω να έλθουν κι άλλες τέτοιες στιγμές. Είμαι μεγάλη τιμή για εμένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.
Η Εθνική Ανδρών είναι ένα όνειρο που πραγματοποιείται. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσάνα για την εμπιστοσύνη του. Εγώ, από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να δουλεύω και θα προσπαθήσω να καθιερωθώ», ήταν τα λόγια του Τζανετόπουλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις