Η 16χρονη Βολιώτισσα Μαρινίτα Καλτσογιάννη πήρε εισιτήριο για τη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η 16χρονη Βολιώτισσα σκιερ Μαρινίτα Καλτσογιάννη, είναι η μόνη Ελληνίδα αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο στη Λωζάνη. Η πρόκριση για την Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του ΕΟΣ Βόλου, ήρθε μετά από τις σπουδαίες επιδόσεις της σε σειρά διεθνών αγώνων που διεξήχθησαν τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2019 στην Ιταλία, Αυστρία και Γαλλία, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως η Μαρινίτα Καλτσογιάννη, προέρχεται από οικογένεια πρωταθλητών και είναι κόρη του τ. αντιπεριφερειάρχη και πρώην πρωταθλητή στο σκι Γιώργου Καλτσογιάννη και της δικηγόρου Λίας Ρηγάκη, πρώην πρωταθλήτριας στην κωπηλασία.

Η Μαρινίτα Καλτσογιάννη, που θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι μαθήτρια της 2ας Λυκείου, του 3ου Λυκείου, είναι άριστη μαθήτρια με πολύ υψηλές επιδόσεις και μπορεί και συνδυάζει άριστα τις σπουδές με τον πρωταθλητισμό.

Η Μαρινίτα Καλτσογάννη, δήλωσε στο goalpost.gr  για τη μεγάλη της επιτυχία:

“Νοιώθω μεγάλη υπερηφάνεια που θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα μας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Νέων που γίνονται στη Λωζάνη . Η πρόκριση ήταν δύσκολη με πολλούς διεθνείς αγώνες στο εξωτερικό και άξιες συναθλήτριες που δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, καθώς μόνο μια αθλήτρια από την Ελλάδα θα αγωνιστεί στο αλπικό σκι στους Ολυμπιακούς νέων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Αλέξανδρο Τσακνάκη και Κώστα Παπακρίβο που αγωνίστηκαν μαζί μου για να πετύχουμε τον μεγάλο αυτό στόχο, τους γονείς μου για την αμέριστη στήριξη τους, τον Όμιλο μου ΕΟΣ Βόλου και την κτηνοτροφική Μαγνησίας ΑΕ που με πίστεψε και με υποστήριξε. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές της ελληνικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς νέων να έχουμε καλή επιτυχία και να φτάσουμε την Ελλάδα μας ψηλά”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις