Ριζογιάννης: Όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας!

Όταν κερδίζεις πέναλτι στο τελευταίο… δευτερόλεπτο ενός αγώνα και ξέρεις ότι αν ευστοχήσεις κερδίζει η ομάδα σου, τότε πρέπει να διαθέτεις ποδοσφαιρική ψυχή!

Ο Παντελής Ριζογιάννης όλα αυτά τα έδειξε στην πράξη και δεν έμεινε στα λόγια. Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σπουδαίας νίκης του ΑΟΤ στην Καλαμάτα. Ο Ανδρέας Σταματής ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι, ενώ την υπόλοιπη δουλειά την έκανε ο αρχηγός του ΑΟΤ. Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε στην «Λέσχη 97,6» και ξεκαθάρισε.

«Εκείνη τη στιγμή το μυαλό μου ήταν στη νίκη. Έπρεπε να εκτελέσω το πέναλτι, ώστε να έρθει το γκολ και να κερδίσουμε τον αγώνα. Με αυτή τη ψυχολογία πήγα στην εκτέλεση και αυτό έπραξα. Ήταν πραγματικά μια σπουδαία νίκη, απέναντι σ’ έναν αξιόλογο αντίπαλο. Νομίζω ότι νικήσαμε απόλυτα δίκαια, είδα τον αγώνα σε επανάληψη και νομίζω ότι είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες».

Από εκεί και πέρα ο Παντελής Ριζογιάννης τόνισε ότι δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας. «Για εμάς αυτό που μετράει είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τώρα ήδη η σκέψη μας είναι στον αγώνα με τον Ιάλυσο. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, αυτό το έχουμε δείξει μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στους φιλάθλους. «Θα το πω για μια ακόμη φορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει να μας δει. Τους θέλουμε μαζί μας από εδώ και πέρα και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Πηγή: goaltrikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις