Νίκη κατά Μπατζιάκα: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

H απάντηση του πρώην προέδρου της ΕΠΣΘ, κ. Τάσου Μπατζιάκα, στην ανακοίνωση της Νίκης, προκάλεσε και νέα αντίδραση του βολιώτικου Συλλόγου. Αναλυτικά:

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε σήμερα από τον ηλεκτρονικό Τύπο για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο τέως πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Θ. Τάσος Μπατζιάκας, ο οποίος κάνοντας κατάχρηση του ιστοτόπου του Δήμου Βόλου προσπαθεί με περίσσιο θράσος να μας αποδείξει ότι είναι στραβός ο γιαλός .

Έχοντας επιλεκτική μνήμη και χωρίς επίγνωση των δεινών που έχει επιφέρει με τις πέραν πάσης λογικής ενέργειές του, υποτιμά τη νοημοσύνη της φίλαθλης κοινής γνώμης της Μαγνησίας.

Αλήθεια, από πότε έγινες Τάσο Μπατζιάκα ευαίσθητος στα θέματα κάθαρσης της Ε.Π.Ο.;

Εσύ δεν στήριξες από τη στιγμή που εξελέγης τον Βασίλη Γκαγκάτση ως πρόεδρο της Ομοσπονδίας.;

Εσύ δεν στήριξες αργότερα την επιλογή Βίκτωρα Μητρόπουλου για πρόεδρο της Ε.Π.Ο., αλλά δεν εξελέγη;

Εσύ δεν στήριξες την εκλογή του Γιώργου Σαρρή;

Εσύ δεν στήριξες την επιλογή του τωρινού προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη;

Τι άραγε άλλαξε, από τις αρχικές σου επιλογές, ξαφνικά τον Μάιο;

Για ποιες ευθύνες της Διοίκησης μας μιλάς;;; Εμείς αναλάβαμε προ εξαμήνου τις τύχες της ομάδας και παρόλα τα προβλήματα που μας δημιούργησες εσύ και αυτοί που σε συμβουλεύουν, συνεχίζουμε δυναμικά. Εμφανώς, ΄΄το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη΄΄!!!

Εμείς ως Ερασιτεχνική ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή θα αποδώσει τις κατηγορίες στους υπευθύνους της διαφθοράς του ποδοσφαίρου, ως η καθ’ ύλην αρμόδια.

Τάσο Μπατζιάκα, το όνομά σου έχει ήδη γραφτεί με τα πιο μελανά γράμματα στην ιστορία του Μαγνησιώτικου, αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς για πρώτη φορά δεν έχουν ξεκινήσει τα τοπικά πρωταθλήματα παρότι φτάσαμε στον Οκτώβριο.

Αλήθεια, Τάσο Μπατζιάκα, είσαι περήφανος, που τρείς ομάδες της Ένωσης αγωνίζονται εκτός νομού εξαιτίας των ενεργειών σου;

Είσαι περήφανος που έχασε αρκετές χιλιάδες ευρώ η Ένωση από παράβολα, έκδοση δελτίων και άλλες εισφορές των ομάδων;

Είσαι περήφανος που χιλιάδες παιδιά δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο εξαιτίας της τιμωρίας της Ε.Π.Σ.Θ.;

Επειδή ο χρόνος μας είναι πολύτιμος κάπου εδώ θα πρέπει να σε αφήσουμε, γιατί έχουμε να ασχοληθούμε με τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, παρ’ όλες τις επίμονες προσπάθειες σου να μην συμμετάσχουμε σε αυτό.

Στο μόνο που συμφωνούμε με αυτά που γράφεις είναι ότι όταν έρθει η ώρα της απόδοσης των ευθυνών δεν θα απαλλαγείς από αυτές.

Αιδώς Αργείε…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις