Χωρίς προβλήματα ο Ολυμπιακός Β. με Τρίγλια

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με την Τρίγλια, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 15/12 στο γήπεδο της Νεάπολης. Είναι ένα ματς έδρας, στο οποίο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να κερδίσει, γνωρίζοντας πως η Τρίγλια είναι μια ομάδα που χρειάζεται προσοχή και θα πρέπει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να βρίσκονται σε εγρήγορση.
Το ευχάριστο για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ο Ιμπάν Ράντι, ο οποίος επέστρεψε την περασμένη Κυριακή στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι με το Αιγάλεω, αντικαταστάθηκε στο 68’, ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν ήταν κάτι το σοβαρό και ο έμπειρος επιθετικός θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Κυριακάτικο παιχνίδι.
Επιστρέφει ο Αντώνης Τσιάρας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με το Αιγάλεω, λόγω τιμωρίας (εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών).
Το ματς είναι τηλεοπτικό, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως σε κανένα από τα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δείξει φέτος η τηλεόραση ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει. Θυμίζουμε, πως τηλεοπτικά ήταν τα ματς με Βέροια (0-2), Τρίκαλα (1-1), Νίκη Βόλου (ήττα με 2-0) και με Διαγόρας (0-0). Επίσης, ζωντανά καλύφθηκαν οι δύο ήττες από τον Πανιώνιο στο Κύπελλο, με 3-0 στο Αλκαζάρ και 6-0 στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις