Το πιο δυνατό τεστ για Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη

Το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται στην Βαρκελώνη. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν απόψε την πανίσχυρη και… πανάκριβη Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (Novasports 1) για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μετρώντας τις δυνάμεις τους απέναντι σε ένα μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο αντιμετωπίζει χωρίς άγχος το ματς, αφού δεν πρόκειται για… must win. Ωστόσο αποτελεί πρόκληση για όλους να κοιτάξουν στα μάτια και να διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην διοργάνωση (σχεδόν τριπλάσιο από το δικό τους). Άλλωστε τις δύο ομάδες χωρίζει στην βαθμολογία μόλις μια νίκη, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι τέταρτος με 8-4 (μαζί με Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ), ενώ η Μπαρτσελόνα είναι δεύτερη με 9-3 (μαζί με την Ρεάλ), πίσω μόνο από την Εφές (10-2).

Προβλήματα δεν υπάρχουν για το «τριφύλλι», καθώς και ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε. Από τους «μπλαουγκράνα» θα λείψει ο Βίκτορ Κλαβέρ, που δεν έχει αποθεραπευτεί ακόμη, ενώ εδώ και καιρό παραμένουν εκτός μάχης οι Τομάς Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία) και Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις