Στοίχημα: Με Χέρενφεν και Euroleague!

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Παρασκευής (13/12), αποτελεί το… πρόγευμα για το Σαββατοκύριακο! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος. Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν στη δράση, μετά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι, αυξάνονται οι επιλογές για το στοίχημα. Εννοείται, πως σημείο κρατήσαμε και από την Euroleague, που έχει μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως τις novibet προσφορές*. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των επιλογών μας!

Με τη δύναμη της έδρας η Χέρενφεν

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από την Ολλανδία. Για την 17η αγωνιστική της Eredivisie, η Χέρενφεν φιλοξενεί τη Βίλεμ. Αμφότερες οι ομάδες είναι φορμαρισμένες, αλλά οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι.

Η Χέρενφεν έχει βρει τον καλό της εαυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μετράει λοιπόν, δύο συνεχόμενες νίκες. Κάτι που την έφερε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ κοιτάζει ακόμα πιο ψηλά. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε 1-3 της Βααλβάικ και επιβεβαίωσε ότι είναι σε φόρμα. Στο γήπεδό της, δεν έχει καμία ήττα τη φετινή σεζόν. Με αυτό το «όπλο» θα επιχειρήσει να πάρει τη νίκη και απόψε, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Η Βίλεμ πέτυχε την έκπληξη της χρονιάς στην Ολλανδία. Πήγε στο Άμστερνταμ, για να παίξει με τον Άγιαξ, και τον κέρδισε με 0-2! Είχε προηγηθεί και το επιβλητικό 4-0 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ. Παρά το «διπλό» στο Άμστερνταμ βέβαια, η Βίλεμ δεν είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα εκτός έδρας. Γνωρίζει λοιπόν, ότι σήμερα δεν θα έχει εύκολο έργο. Δεν αποκλείεται το μυαλό των παικτών να βρίσκεται ακόμα στο… έπος της περασμένης εβδομάδας. Αυτό, μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο!

Οι γηπεδούχοι έχουν και τη φόρμα, και την έδρα, για να υποτάξουν τη Βίλεμ. Θεωρούμε ότι θα την… προσγειώσουν στην πραγματικότητα και θα πάρουν τη νίκη. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Ανεβαίνει το Αννόβερο

Στη Γερμανία, ασχολούμαστε με ένα ματς της δεύτερης κατηγορίας. Ο λόγος για το Μπόχουμ – Αννόβερο, για την 17η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι ανεβαίνουν και πάνε για ένα μεγάλο «διπλό» σήμερα.

Η Μπόχουμ άλλωστε, δεν αποτελεί και τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τη Γκρόιτερ Φιρτ. Έτσι, παρέμεινε αρκετά κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ως ομάδα. Η κύρια αιτία, είναι η αμυντική της αστάθεια. Δέχεται γκολ με σχετική ευκολία, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Έτσι, χάνει πολύτιμους βαθμούς. Δείχνει να επέστρεψε στις προβληματικές εμφανίσεις, μετά από ένα διάστημα βελτίωσης. Ακόμα και η πρόσφατη παράδοση, δεν υπέρ των γηπεδούχων σήμερα.

Το Αννόβερο από την άλλη, επανήλθε στις επιτυχίες. Υποδέχτηκε την Άουε, και την κέρδισε με 3-2. Γενικά, είναι ομάδα που μπορεί να αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο. Πρέπει όμως και αυτή να προσέξει περισσότερο στα αμυντικά της καθήκοντα. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί τους, και ξέφυγαν σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Παρόλα αυτά, οφείλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο, για να νιώσουν ακόμα πιο ασφαλείς. Απόψε έχουν καλή ευκαιρία για μια σημαντική εκτός έδρας νίκης.

Και πιστεύουμε ότι θα την εκμεταλλευτούν. Η Μπόχουμ δεν τους τρομάζει και μπορούν να της βάλουν δύσκολα. Το Αννόβερο είναι ανεβασμένο και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ποντάρουμε στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.02.

Υπερέχει η Αρμάνι Μιλάνο

Στο μπάσκετ τώρα, την προσοχή μαγνητίζει φυσικά η Euroleague. Το παιχνίδι Βιλερμπάν – Αρμάνι Μιλάνο, είναι αυτό που μας απασχολεί στοιχηματικά. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πάμε με την ποιότητα. Βρισκόμαστε στην 13η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η Βιλερμπάν είχε ως πανίσχυρο «όπλο» την έδρα της, η οποία ήταν φρούριο μέχρι πρότινος. Οι Γάλλοι κατάφεραν να υποτάξουν εκεί μέσα μεγάλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα όμως, η Βιλερμπάν αρχίζει να φανερώνει τις αδυναμίες της. Την περασμένη αγωνιστική, έχασε από τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη. Στην έδρα της, έχασε συνεχόμενα από Εφές και Φενέρ. Η απουσία του Πέιν είναι κομβική και της δημιουργεί προβλήματα στη ρακέτα. Οι γηπεδούχοι καταλαβαίνουν πόσο απαιτητική είναι η Euroleague και απόψε έχουν ακόμα ένα πολύ δύσκολο ματς.

Η Αρμάνι Μιλάνο με τη σειρά της προέρχεται από τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση. Έτσι, έπεσε βαθμολογικά και χρειάζεται μόνο τη νίκη σήμερα το βράδυ. Είχε βέβαια και σημαντικές απουσίες που της κόστισαν. Σήμερα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα επιστρέψουν οι Γκουντάιτις και Μίτσοφ. Αυτό, θα βοηθήσει πάρα πολύ τους Ιταλούς. Παρά το ντεφορμάρισμά της, η Αρμάνι παραμένει εντός της πρώτης οκτάδας. Θέλει λοιπόν, να σταθεροποιηθεί εκεί και να ψάξει για ένα καλό πλασάρισμα. Με βάση την ποιότητά της, είναι υποχρέωση η νίκη στην έδρα της Βιλερμπάν.

Ο ενθουσιασμός της Βιλερμπάν φαίνεται να… περνάει. Η Αρμάνι υπερέχει σε όλους τους τομείς και έχει το προβάδισμα για το «διπλό». Θα την προτιμήσουμε, και θα πάμε με το Μιλάνο -3, σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις