Χωρίς Γέντρισεκ και πάλι ο Βόλος κόντρα στον Πανιώνιο

Αρχίζει αύριο για τον Βόλο ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, με τους «κυανέρυθρους» να υποδέχονται στις 17.15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο τον Πανιώνιο. Στόχος η επιστροφή στις νίκες, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ναι μεν την περασμένη αγωνιστική γνώρισε βαριά ήττα από την ΑΕΚ με 5-0, ωστόσο, τις τελευταίες αγωνιστικές είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε στη βαθμολογία τον Παναιτωλικό, τον οποίο άφησε στην τελευταία θέση.
Οι «κυανέρυθροι» έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από το παιχνίδι της 9ης Νοεμβρίου με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό, όταν και είχαν επικρατήσει με 3-2 με ανατροπή.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Χουάν Φεράντο δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Βόλου, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο μάτι δεν το έχει ξεπεράσει, με τον Ισπανό τεχνικό να εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ο άμεσος συνεργάτης του στην τεχνική ηγεσία, συμπατριώτης του Βίκτορ Μπασάντρε, είναι αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.
Ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Βασίλης Μάντζης, ο οποίος είχε αποβληθεί με δύο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις