Ιεράπετρα-Αιγάλεω ανοίγουν την αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Football League

Στην Ιεράπετρα ανοίγει σήμερα η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Η τοπική ομάδα υποδέχεται στις 15.00 το Αιγάλεω, σ’ ένα ματς που θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3. Η ομάδα του Τίμου Καβακά μετά τη νίκη της επί του Θεσπρωτού με 1-0 θέλει να πάρει τη νίκη και στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδρας, προκειμένου να παραμείνει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά το Αιγάλεω με 11 βαθμούς βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει το «τρίποντο» για να ανασάνει βαθμολογικά.
Από τα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Νίκης με τη Βέροια εκτός έδρας, καθώς και το παιχνίδι του Διαγόρα με την Καβάλα. Εντός έδρας αγωνίζονται οι πρωτοπόροι Τρίκαλα (με Ιάλυσο) κεκλεισμένων των θυρών και Ιωνικός (με Ασπρόπυργο).
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίγλια και είναι το φαβορί για τη νίκη, ενώ τέλος ο Θεσπρωτός στην Ηγουμενίτσα παίζει με την Καλαμάτα, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ έχει ως εξής:
Σάββατο 14/12
Ιεράπετρα-Αιγάλεω
Κυριακή 15/12
Ολυμπιακός Β.-Τρίγλια
Θεσπρωτός-Καλαμάτα
Διαγόρας-Καβάλα
Τρίκαλα-Ιάλυσος
Ιωνικός-Ασπρόπυργος
Βέροια-Νίκη Β.
* Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις