Τραυματίας ο Ρόκας στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου βλέπουν μπροστά τους μόνο το παιχνίδι με την Τρίγλια και πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, προκειμένου να διατηρηθούν στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα προέρχεται από σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Αιγάλεω και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο, χρειάζεται προσοχή για μην βρεθούν οι «ερυθρόλευκοι» προ εκπλήξεως.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Στάθη Ρόκα που είναι τραυματίας. Ο έμπειρος μέσος χτύπησε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα ψηλά στο μηριαίο, ο τραυματισμός του εξελίχθηκε σε θλάση και ήδη υποβάλλεται σε θεραπεία. Την ερχόμενη εβδομάδα θα φανεί αν ο Ρόκας θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Καβάλα ή θα επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος με τη νέα χρονιά.

Στην προπόνηση της Παρασκευής που διεξήχθη στο γήπεδο του Σαρακηνού, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν διάφορες ασκήσεις, τελειώματα φάσεων, ενώ έπαιξαν και δίτερμα. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δοκίμασε διάφορα σχήματα, καθώς δεν έχει ακόμη καταλήξει για δύο θέσεις μεσοεπιθετικά. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ευχάριστο «πονοκέφαλο» να έχει πολλές αξιόπιστες λύσεις στο κέντρο και στην επίθεση, με αποτέλεσμα παίκτες του βασικού κορμού να καθίσουν στον πάγκο.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν για τελευταία φορά και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις