Αναμετρήσεις Βόλου-Λάρισας στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Αναμετρήσεις μεταξύ Βόλου και Λάρισας περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο η 9η αγωνιστική της Α1 ΕΣΚΑΘ. Για τον 1ο όμιλο παίζουν Αγριά-Κεραυνός, Ίωνας-Αστέρας, Φοίβος-ΓΣ Βόλου, Ελευθεριακός-Νίκαια 2012, ενώ η μόνη μαγνησιώτικη «μονομαχία» θα γίνει αύριο ανάμεσα σε ΑΕΒΔ και ΓΣ Αλμυρού.

ΑΕΒΔ-ΓΣ Αλμυρού
Η μοναδική αναμέτρηση μεταξύ ομάδων της Μαγνησίας διεξάγεται την Κυριακή στο κλειστό της Ν. Ιωνίας, όπου στις 17.30 «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου και ΓΣ Αλμυρού. Οι μεν «πορτοκαλί» κάνουν αγώνα για τη σωτηρία, σε αντίθεση με τους «κυανόλευκους», οι οποίοι φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας με οκτώ νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.
Για τους γηπεδούχους πάλι θα λείψουν οι τραυματίες Άγγελος Καλιντζέος και Λέντζο Γκιοκάι, ενώ αμφίβολος για τον ίδιο λόγο θεωρείται ο Γιώργος Στρατάκης. Αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει ο Φώτης Πουλίτσης, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Στην αντίπερα όχθη ο Παναγιώτης Νάνης δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα και αισιοδοξεί πως οι παίκτες του θα πετύχουν την 9η συνεχόμενη νίκη.

Αγριά-Κεραυνός
Δύο ήττες έχει υποστεί μέχρι στιγμής η Αγριά και της κόστισαν ακριβά. Όταν έχασε από τον ΓΣ Αλμυρού «γκρεμίστηκε» από την κορυφή, ενώ η ήττα από τη Νίκαια 2012 το περασμένο Σάββατο του στέρησε και τη 2η θέση. Τώρα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να κερδίσει το χαμένο έδαφος.
Η ομάδα του Γιάννη Στεργιόπουλου υποδέχεται σήμερα στις 5 το απόγευμα τον Κεραυνό και ασφαλώς θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες.

Ίωνας-Αστέρας
Το πιο εύκολο παιχνίδι της φετινής χρονιάς δίνει ο Ίωνας, ο οποίος σήμερα στις 17.30 φιλοξενεί τον Αστέρα. Οι Λαρισαίοι είναι πολύ αδύναμοι και δεν θα μπορέσουν να προβάλλουν αντίσταση.
Ο Λάμπρος Πρέκας δεν υπολογίζει στους Δημήτρη Τζήμα και Χρήστο Βασιλείου, που είναι τραυματίες.

Σπάρτακος-Αιολικός
Δυνατός αγώνας προμηνύεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά, όπου στις 19.30 ο Αιολικός αντιμετωπίζει τον Σπάρτακο. Οι δύο ομάδες ερίζουν για μια θέση στην πρώτη τετράδα και η έκβαση της σημερινής αναμέτρησης θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Ο Παπανικολάου απουσίασε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά σήμερα θα παίξει κανονικά.

Φοίβος-ΓΣ Βόλου
Ο ΓΣ Βόλου επικράτησε της ΑΕΒΔ την περασμένη αγωνιστική και εδραίωσε τη βαθμολογική του θέση. Σήμερα όμως (19.30) στο κλειστό γυμναστήριο της Γιάννουλης θα έχει πιο δύσκολο έργο απέναντι στον Φοίβο.

Ελευθεριακός-Νίκαια 2012
Εκτός από το ΑΕΒΔ-ΓΣ Αλμυρού αύριο διεξάγεται ένα ακόμη ματς στην πόλη μας για την Α1 ΕΣΚΑΘ. Ο Ελευθεριακός θα κοντράρει τη Νίκαια 2012 στις 19.30 στο ΕΑΚ Βόλου και θα προσπαθήσει να «πουλήσει ακριβά το τομάρι του» απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Α1 ΕΣΚΑΘ
1ος όμιλος
Σάββατο 14/12
Κλ. Αγριάς 17.30 Αγριά-Κεραυνός, διαιτητές: Μπουγλός Ι., Κοντοστάθης, γραμματεία: Καραγεώργος, Χατζητρακόσιας, Μαυρομιχάλης.
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 17.30 Ίωνας-Αστέρας Λαρ., διαιτητές: Τσάλας Ι., Καραθάνος, γραμματεία: Πεγιούκα, Πασιάς, Καροτσάκης.
Κλ. Γιάννουλης 19.30 Φοίβος-ΓΣ Βόλου, διαιτητές: Μαραμής, Γιατρόπουλος.
Κλ. Αγ. Θωμά 19.30 Σπάρτακος-Αιολικός, διαιτητές: Κοντογιάννης, Καραχρήστος.
Κυριακή 15/12
Κλ. Ν. Ιωνίας 17.30 ΑΕΒΔ-ΓΣ Αλμυρού, διαιτητές: Σταματόπουλος, Παπαγιώτης, γραμματεία: Πεγιούκα, Πασιάς, Πολύζος.
ΕΑΚ Βόλου 19.30 Ελευθεριακός-Νίκαια 2012, διαιτητές: Τζαφλέρης, Τσάλας Γ., γραμματεία: Μαρούσος, Ανδριοπούλου, Καροτσάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις