Γιατί δεν δίνει εισιτήρια η ΠΑΕ Βόλος στον Ολυμπιακό Π.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος, σχετικά με την απόφασή της να μην δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον αγώνα της 22ας Δεκεμβρίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα οπαδικών αποχρώσεων, αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να μην διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Ολυμπιακού στον αγώνα της επόμενης Κυριακής 22/12 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα και κυρίως τους φίλους του Ολυμπιακού, για τους λόγους που οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή:

Στον αγώνα του Α’ γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» Ολυμπιακός-Βόλος, αιτηθήκαμε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός 20 εισιτήρια ή προσκλήσεις για τα μέλη του Δ.Σ. και τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών μας.

Ωστόσο, η απάντηση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού ήταν αρνητική στο αίτημά μας, οι οποίοι και αποφάσισαν να μας διαθέσουν μόνο 10 ονομαστικές προσκλήσεις για τα μέλη του Δ.Σ. επιδεικνύοντας μάλιστα την ταυτότητα τους, όπως δηλαδή επιβάλλει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ενέργειες αυτές απέναντι σε μία νέα ομάδα όπως ο Βόλος, που τη διακρίνει το ήθος, η αξιοπρέπεια και η περηφάνια, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και να μείνουν αναπάντητες.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος πήρε την απόφαση να ακολουθήσει την ίδια τακτική και να διαθέσει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός 10 ονομαστικές προσκλήσεις, όπως δηλαδή επιτάσσει η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Η μόνη διαφορά σε σχέση με τον αγώνα του Α’ γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», είναι ότι η πόρτα του Πανθεσσαλικού σταδίου απ’ όπου θα εισέλθει το πούλμαν του Ολυμπιακού, θα φροντίσουμε να είναι ανοιχτή.

Υ.Γ.: Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν όλες σχεδόν οι ομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος, η παρουσία 5.000 φιλάθλων του Ολυμπιακού θα ενίσχυε σημαντικά τα ταμεία της ομάδας μας. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει αποφασίσει να βάζει τις αξίες και τις αρχές της πάνω από τα χρήματα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις