Στο μηδέν ΟΦ Ιεράπετρας και Αιγάλεω

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Ο.Φ. Ιεράπετρας και Αιγάλεω στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Football League.

To ματς διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και ο διαιτητής έκανε κατ’ επανάληψη παρατηρήσεις στους παίκτες των δύο ομάδων να είναι προσεκτικοί στα μαρκαρίσματά τους, καθώς υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού, λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου, στον οποίο υπήρχαν σημεία με λιμνάζοντα νερά από τη βροχή.

Για το “μηδέν” στην εστία του Αιγάλεω ευθύνεται αποκλειστικά ο Σικαλιάς, ο οποίος έπιανε και τα… οφσάιντ! Ο ΟΦΙ είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο, με αποκορύφωμα το σουτ του Κατσικοκέρη στο 28′, αλλά ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω ήταν “κέρβερος” κάτω από τα γκολπόστ!

Το “Σίτι” έκανε αισθητή την παρουσία του στο τελευταίο 5λεπτο, με δύο τεράστιες ευκαιρίες. Στο 40′ ο Ροτζέιρο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καραγκιολίδη από τα 5 μέτρα (απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΙ) και στο 43′ δυνατό, ευθύβολο σουτ του Τσίτσαρη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να απειλήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα μέχρι το 73ο λεπτό του αγώνα, που έγινε η ευκαιρία του αγώνα, με τον νεοεισελθόντα Μαγκάκη να στέλνει με πλασέ τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Καραγκιολίδη.

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος (78′ Μέμος), Παπαδόπουλος, Σκόνδρας (67′ Μηνάς), Χρυσοφάκης (39′ λ.τ. Μπάμπης), Κατσικοκέρης, Μάγκας, Χιντζίδης, Σέχου, Βογιατζής.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Σπυρόπουλος, Τσίτσαρης, Κατσικογιάννης (64′ Μαγκάκης), Μπαξεβάνου (86′ Ντιατά), Σταματάκης, Ροτζέριο (48′ Φαρινόλα), Τσιλιγκίρης.

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις