Πάνοπλος για το “τρίποντο” με Τρίγλια ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Το τελευταίο παιχνίδι έδρας για το 2019 δίνει σήμερα στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Τρίγλια (ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πετύχουν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και τρίτη εντός έδρας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (στην 11η θέση με 11 βαθμούς).
Ο Σούλης Παπαδόπουλος όλη την εβδομάδα προσπάθησε με τους συνεργάτες του να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν τη σπουδαιότητα της σημερινής αναμέτρησης και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση την Τρίγλια, η οποία θα έρθει στο Βόλο να αγωνιστεί χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χθες και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Σ’ αυτήν δεν μετέχει ο τραυματίας Στάθης Ρόκας, ο οποίος συνεχίζει στις θεραπείες μετά τη θλάση που υπέστη λίγο πάνω από ισχίο.
Όσον αφορά το σχήμα που σκοπεύει να παρατάξει ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο Γιδόπουλος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Γραικός και το αριστερό ο Μπουτζίκος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Βοσνακίδης και Φαζός. Ο Τσιάρας θα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος (εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει), ενώ οι Ράντι και Σκοπελίτης θα είναι οι δύο επιθετικοί μέσοι. Στις πτέρυγες θα παίξουν οι Κουτσιανικούλης (δεξιά) και Ντούνης (αριστερά), με τον Πόζογλου να αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.
Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Μακρυωνίτης, Κόλα, Λάσκαρης, Τσίτας, Τζέφερσον, Δεινόπαπας, Παπαϊωάννου, Κλεμέντε και Καρακώστας.

«Σφυρίζει» ο Μέγας
Την σημερινή αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Αλέξανδρος Μέγας από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί θα είναι οι Κωνσταντίνος Βρούζος (Πιερίας) και Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Ασλανίδης από την Πιερίας. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.
O Μέγας είχε διευθύνει φέτος και τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιάλυσο, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Νεάπολης, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 2-0.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις