Για την πέμπτη νίκη ο Βόλος με Πανιώνιο (pregame)

Την πέμπτη του νίκη στη Σούπερ Λιγκ θέλει να σημειώσει σήμερα ο Βόλος στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, δεύτερης του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 17.15 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports2.
Θυμίζουμε, πως ο Βόλος έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εντός έδρας στις 9 Νοεμβρίου. Έκτοτε, η ομάδα μετρά δύο ισοπαλίες (με Αστέρα στην Τρίπολη και Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό) καθώς και μία ήττα από την ΑΕΛ στη Λάρισα.

Ο Χουάν Φεράντο δεν θα καθίσει σήμερα στον πάγκο, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με το μάτι του (νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λάρισας) και την ομάδα θα κοουτσάρει ο άμεσος συνεργάτης του και συμπατριώτης του, Βίκτορ Μπασάντρε.

Ο Βασίλης Μάντζης εξέτισε την ποινή του (είχε αποβληθεί στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό) και θα δώσει κανονικά το «παρών», ενώ αντίθετα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσον αφορά τη μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι ο Μελίσσας, με τον Ντεντάκη να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και τον Φεράρι το αριστερό. Οι Δημόπουλος και Τσίκα θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Μαξ, με τον Τόρες να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, τον Ζοάο στο αριστερό, με τον Μουνίθ θα παίζει πίσω από τον προωθημένο Μάντζη. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μπαλογιάννης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Λύρατζης, Μήτογλου, Διαμαντής, Τσαούσης, Κορέλας και Κυζιρίδης.

Διαιτητής ο Παπαδόπουλος
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί ορίστηκαν οι Κωνσταντίνος Νικολαΐδης και  Δημήτριος Νατσιόπουλος επίσης από την Ένωση Μακεδονίας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης από την Καστοριά. Στο VAR θα βρίσκεται ο Στέφανος Κουμπαράκης από την ΕΠΣ Θράκης, ενώ βοηθός VAR θα είναι ο Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ από την Ανατολική Αττική. Παρατηρητής ορίστηκε ο Βασίλης Τεροβίτσας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις