Στοίχημα: Ποντάρισμα στα φαβορί (video)

Το πρόγραμμα της Κυριακής (15/12) περιλαμβάνει ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ρολάρει η Γιουνάιτεντ

Στις 14:00, στο Ολντ Τράφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Έβερτον, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Premier League.

Σε εξαιρετικό μομέντουμ οι “κόκκινοι διάβολοι”, προέρχονται από τρεις διαδοχικές σπουδαίες νίκες. Αρχικά οδήγησαν το Μουρίνιο στην πρώτη του ήττα στον πάγκο της Τότεναμ (2-1 εντός) και την προηγούμενη αγωνιστική στην Αγγλία, έβγαλαν εντυπωσιακό διπλό στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Την Πέμπτη, για το Europa League,  αγωνιζόμενοι με αρκετές αλλαγές, διέλυσαν την Άλκμααρ με 4-0 και εξασφάλισαν εμφατικά την 1η θέση του ομίλου.

Στην Έβερτον, ο νέος προπονητής Φέργκιουσον έκανε ιδανικό ντεμπούτο, αφού τα “ζαχαρωτά” επικράτησαν εντός έδρας της Τσέλσι με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική! Έτσι ανέβηκαν στην 16η θέση, αλλά παραμένουν μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η Γιουνάιτεντ, θα μπει στον αγώνα με τρομερή ψυχολογία και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στη χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Επιλογή μας ο άσος, σε απόδοση 1.78.

Με φόρα στην Τρίπολη

Στις 19:30, στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” της Τρίπολης, ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική του β’ γύρου στη Σούπερ Λιγκ.

Οι “Αρκάδες” απέτυχαν να επιστρέψουν στις νίκες, στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού Ράσταβατς, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας με την ΑΕΛ. Προηγήθηκαν νωρίς με τον Μπαράλες, αλλά η απόδοσή τους έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και δέχθηκαν την ισοφάριση. Παρέμειναν στην 12η θέση, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -7 από την εξάδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που έπρεπε την Τετάρτη, επικράτησε έστω και με άγχος του Ερυθρού Αστέρα και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Europa League. Ήταν καλύτερος των Σέρβων, δημιούργησε 27 τελικές προσπάθειες και δικαιώθηκε με το πέναλτι του Ελ Αραμπί στο 87’.

Οι “ερυθρόλευκοι” είναι ξεκάθαρα ανώτερη ομάδα των γηπεδούχων, διαθέτουν το ρόστερ ώστε να μην εμφανιστούν σημάδια κόπωσης από τον αγώνα που προηγήθηκε και μπορούν να πάρουν μία άνετη νίκη. Επιλογή μας το διπλό, με ασιατικό χάντικαπ (-1), σε απόδοση 1.85. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Αντιδρούν οι νερατζούρι

Στις 21:45, στο Αρτέμιο Φράνκι της Φλωρεντίας, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Ίντερ, για την 16η αγωνιστική της Serie A.

Σε πολύ κακή κατάσταση οι “βιόλα” μετρούν 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και έχουν κατρακυλήσει στην 13η θέση με 16 ποντους, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Μετά τις ήττες με 1-0 από Βερόνα (εκτός) και Λέτσε (εντός), έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι και από το Τορίνο (2-1). “Τρίζει” η καρέκλα του Μοντέλα, αν η ομάδα του δε συνέλθει άμεσα θα αποτελέσει παρελθόν.

Η Ίντερ βίωσε έναν σκληρό αποκλεισμό στο Champions League μεσοβδόμαδα, όταν και ηττήθηκε από τα δεύτερα της Μπαρτσελόνα. Τερμάτισε 3η στον όμιλό της και θα συνεχίσει στο Europa League. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, παραμένει στην 1η θέση της βαθμολογίας και στο +2 από τη Γιουβέντους, μετρώντας μόλις μία ήττα σε 15 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Ρόμα ξοδεύοντας αρκετές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα του Κόντε είναι ξεκάθαρα ανώτερη, αναμένεται να βγάλει αντίδραση και διαθέτει ένα επιθετικό δίδυμο-φωτιά, που μοιάζει απίθανο να περιορίσει η άμυνα των γηπεδούχων. Επιλογή μας το διπλό της Ίντερ, σε απόδοση 2.08.

 

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση της 14ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις