Άνετη νίκη για τα Τρίκαλα

Χωρίς να… αγχωθεί ιδιαίτερα, ο ΑΟΤ επικράτησε την Κυριακή (15/12) 3-0 του Ιάλυσου εντός έδρας για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2 και συνεχίζει να προελαύνει στη Σούπερ Λίγκα 2.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι και «καθάρισαν» από νωρίς το ματς. Μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό με την κεφαλιά του Τσίπρα, αλλά ο Ανδρούτσος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 15ο λεπτό, όμως, ο Λώττας εκτέλεσε το φάουλ , η μπάλα βρήκε στο τείχος στρώθηκε και πάλι σε αυτόν και με συρτό σουτ έκανε το 1-0.

Ο Ιάλυσος προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Γιακουμής μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Μαραγκουδάκη στο 19′ και ένα λεπτό αργότερα ο Άλεξιτς πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή από γύρισμα του Τσίπρα και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0.

Ο ΑΟΤ πίεζε και για άλλο γκολ, έχοντας και μια καλή εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη στο 35′ που πέρασε μόλις άουτ, με το τρίτο γκολ να έρχεται τελικά στο 48′ με συρτό σουτ του Λώττα.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν χωρίς πρόβλημα το ματς, με τον Ιάλυσο να έχει μόνο… αναλαμπές, όπως αυτή του 69′ που έπειτα από φάση διαρκείας ο Μακρυδημήτρης από κοντά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Γιακουμή, με το 3-0 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

Κίτρινη: 14′ Μαρτσάκης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Βέρτζος. Νιάρος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Γιαννίτσης (58′ Αϊβάζογλου), Παπαγεωργίου, Τσίπρας, Άλεξιτς (46′ Ελευθεριάδης), Πελάεθ (58′ Πέλκας), Λώττας.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Βαγγέλης Χοσάδας): Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τερζίου (46΄Πετράκης), Καραμανώλης (85′ Οικονόμου), Πεταυράκης, Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Γιώργου, Χατσηδίμπας.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις