Καραμπετάκης: Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι στο β’ μέρος

Ο προπονητής της Τρίγλιας, Νίκος Καραμπετάκης, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε τα εξής:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και στον προπονητή του για τη νίκη τους και στη διοίκηση για την άριστη φιλοξενία. Ήρθαμε στο Βόλο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Κλείσαμε όλους τους χώρους στον αντίπαλο και ξέραμε ότι είναι μία ομάδα που μεσοεπιθετικά είναι εξαιρετική. Σε φάση μετάβασης κάναμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Πιστεύω, ότι το πρώτο εικοσάλεπτο δικαιούμασταν ένα γκολ και κόντρα στη ροή του αγώνα, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, άνοιξε το σκορ. Απέναντι, όμως, σε μία τέτοια ομάδα και το παραμικρό λάθος το πληρώνεις. Από κει και πέρα δεν χάσαμε τον προσανατολισμό μας, πιέσαμε πιο ψηλά και ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε. Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου δεν μπήκε καθόλου στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε ψηλά, έβαλε την μπάλα μέσα στην περιοχή μας, εκεί όπου εμείς δεν ανταποκριθήκαμε καλά. Σ’ αυτές τις φάσεις και όπως ήταν η ροή του αγώνα, δίκαια ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ και δίκαια πήρε τη νίκη.

Εμείς πρέπει να δυναμώσουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε μία ωραία ομάδα, που παίζει καλό και συνδυαστικό ποδόσφαιρο και προβληματίζει τον αντίπαλο. Αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι η δύναμή και η αποφασιστικότητα. Τα παιχνίδια κρίνονται στις μονομαχίες και σ’ αυτόν τον τομέα η ομάδα μας υστερεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις