Πέρασε από την Τσαριτσάνη, ο Θησέας, με σπουδαίο «διπλό»

Σπουδαίο «διπλό» στο δημοτικό γήπεδο Τσαριτσάνης, πανηγύρισε ο Θησέας Αγριάς, ο οποίος κέρδισε με 1-2 την τοπική ομάδα του Οικονόμου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στο 13′ ο Κοτζαθανάσης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Οικονόμου με άψογη κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν στο δεύτερο μέρος του αγώνα εξίσου καλά, με το πρώτο ημίχρονο, με τον Ιωαννίδη να σημειώνει το 0-2, με μακρινό σουτ στο 46′. Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν σε 1-2, με σουτ του Μπαλογιάννη στο 85′. Αξίζει να αναφερθεί πως στο 95′ αποβλήθηκε ο Μπαλογιάννης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Φλώρο και Ιωαννίδη, μετά τη λήξη του αγώνα. Επίσης, το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το τελευταίο για τον Αποστόλη Χατζησταμάτη, ο οποίος θα μετακομίσει στην Αγγλία για σπουδές και επαγγελματικούς λόγους.

Διαιτητής: Παραδεισόπουλος (Πιερίας).
Βοηθοί: Μηνούδης, Τσικλητάρη (Πιερίας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Νούσιας, Δραγατσίκης (74’ Δραχαλίβας), Γαλάνης, Καρλιάμπας, Φλώρος, Μπάμης, Γκαμπέτας, Καραλούλης (63’ Αργύρης), Μουλτσιάς, Μπαλογιάννης, Τόλιος (79’ Μάρκο).
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ
: Ν. Βαν Ντε Γούιχε, Μπόρας, Διαμαντόπουλος (82’ Ε. Βαν Ντε Γούιχε), Ιακωβίδης, Νιαώτης, Κοτζαθανάσης, Πέτσης (92’ Λίτσος), Χατζησταμάτης, Βλάχος (63’ Σιώμος), Οικονόμου (87’ Γαλανόπουλος), Ιωαννίδης.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις