Πολύτιμη ισοπαλία για Γ.Σ. Αλμυρού κόντρα στα προβλήματα

Μπορεί ο Γ.Σ. Αλμυρού να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, να παρατάχθηκε με υπηρεσιακό προπονητή τον Φώτη Καραγιώργο, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να πάρει «λευκή» ισοπαλία από την δυνατή φέτος Α.Ε. Καρίτσας εκτός έδρας. Οι «κυανόλευκοι» απέσπασαν έναν πολύτιμό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα, αντέχοντας στην πίεση που άσκησε η ομάδα της Πιερίας. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες να σκοράρουν, με μεγαλύτερη στο πρώτο ημίχρονο τη φάση του 16ου λεπτού, όταν σε σουτ του Συρράκου η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αλμυρού.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τους παίκτες της ΑΕ Καρίτσας να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να ψάχνουν το γκολ της νίκης, το οποίο πάντως δεν ήρθε ποτέ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)
Βοηθοί: Ταγκαλίδης, Αρέστης (Πέλλας).
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Ράντος, Λαγδάρης, Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Δαλαμήτρας, Ζαφειρίδης, Δημητρουλόπουλος (80’ Οικονόμου), Κυρτέγος, Συρράκος (70’ Μητράκας), Λουίς Φερνάντο, Αλεξίου.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Λάμπος (55’ Πατσής), Αγγελής, Χολέβας (67’ λ.τρ. Καναβός), Κυριάκος, Παπακώστας, Ζενούνης, Αγιασιώτης (80’ Αϊδής), Δερμιτζάκης (88’ Αράπης), Βουρδάκης, Αναστασίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις