Γεωργιάδης: «Στόχος της Βέροιας η άνοδος»

Την σπουδαιότητα της νίκης της ομάδας του κόντρα στη Νίκη Βόλου, τόνισε ο Κώστας Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο τεχνικός της Βέροιας ξεκαθάρισε πως στόχος της Βέροιας είναι η άνοδος και προανήγγειλε μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα μας μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα στη Ρόδο και κάποια γεγονότα που είναι άσχημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έπρεπε λοιπόν να διαχειριστούμε μια κατάσταση και να γυρίσουμε στα δικά μας, τα αγωνιστικά. Κάτι το οποίο απέδειξαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πως είναι αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο για την υλοποίηση του στόχου που είναι υψηλός για την ομάδα μας.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία με την αλλαγή του προπονητή και την παρουσία του κ. Βεργέτη είχε μόνο θετικά αποτελέσματα με πέντε αγώνες χωρίς ήττα και να έχει δεχθεί μόνο ένα τέρμα. Όλα αυτά έκαναν την εβδομάδα μας ακόμα πιο σημαντική και μας κράτησαν αφοσιωμένους στον στόχο μας.

Είμαι ευχαριστημένος για πολλά αγωνιστικά κομμάτια τα οποία τα οποία οι ποδοσφαιριστές μας κατέθεσαν. Και στο πρώτο ημίχρονο με την συνεχή κατοχή επειδή γνωρίζαμε ότι η ομάδα της Νίκης Βόλου έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έτσι θα μπορούσες να διασφαλίσεις την κόντρα επίθεση και να τους κάμψεις στον ψυχολογικό τομέα που έχουμε συνέχεια τη μπάλα εμείς. Νομίζω το καταφέραμε. Είχε υπομονή το παιχνίδι μας και με μια στατική φάση την οποία δουλεύουμε, να πετύχουμε ένα τέρμα, να μας φέρει μπροστά στο σκορ και από κει και πέρα να γίνει μια καλή διαχείριση.

Με την αγωνιστική παρουσία όλων των παιδιών και αυτών που μπήκαν αλλαγή, να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε το σκορ και συμφωνώ απόλυτα πως βρήκαμε χώρο στις πλάτες των αντιπάλων και να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και εκεί να αρχίσει να αλλάζει τελείως ο αγώνας και να μην επιτρέψουμε τη Νίκη Βόλου να μας απειλήσει ιδιαίτερα σ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν πρέπει να σταματάμε ούτε μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα και μια κακή εμφάνιση, ούτε και μετά από μια καλή παρουσία και νίκη. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και στα συναισθήματα, αλλά ταυτόχρονα να μπορούμε να αφοσιωνόμαστε στο επόμενο στόχο μας που είναι ο αγώνας της Κυριακής, ταγμένοι όλοι σ΄ αυτόν τον όμορφο στόχο να φέρουμε τη ΒΕΡΟΙΑ στην επόμενη κατηγορία.

Συγχαρητήρια στον Στάϊκο Βεργέτη γιατί ξέρω ότι κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Όμως θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα  τον κόσμο μας γιατί βλέπω από παιχνίδι σε παιχνίδι ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση, όπως και την διοίκηση γιατί αυτά ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες του στόχου».

Σε σχετική ερώτηση ο Κώστας Γεωργιάδης απάντησε:

«Σε κάθε ομάδα γίνονται κάποιες προσθαφαιρέσεις κατά των μεταγραφικών περιόδων. Είμαι βέβαιος για την στήριξη της διοίκησης και αυτό το δείχνουν κάθε μέρα. Γι αυτό θεωρώ ότι θα γίνουν κάποιες προσθέσεις, αλλά αυτήν την στιγμή και μέχρι το παιχνίδι με τον Ιωνικό οι ποδοσφαιριστές είναι δικοί μου. Κι ας μην είναι επιλογές μου».