Απίστευτο σενάριο: Προς επιστροφή ο Βούζας στην Καλαμάτα!

Ούτε… μήνα δεν πρόλαβε να συμπληρώσει στον πάγκο της Καλαμάτας ο Σάκης Θεοδοσιάδης, καθώς μετά τη σημερινή ήττα από το Θεσπρωτό αποτελεί παρελθόν.

Στη θέση του μάλιστα αναμένεται να επιστρέψει ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος αποχώρησε μετά την ήττα στην Καβάλα! Με απόφαση όμως του προέδρου της “Μαύρης Θύελλας” Γιώργου Πρασσά θα γυρίσει στην μεσσηνιακή ομάδα, η οποία βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στη Football League.

Οσον αφορά τον Σάκη Θεοδοσιάση κάθισε τέσσερα ματς στον πάγκο στο πρωτάθλημα με απολογισμό τρεις ήττες από Βέροια, Τρίκαλα, Θεσπρωτό και μια ιοοπαλία με τον Ασπρόπυργο, ενώ κοουτσάρισε την Καλαμάτα και στη ρεβάνς του κυπέλλου με τη Λάρισα, όπου παρά την ήττα με 1-0 πανηγύρισε την πρόκριση στους “16” του κυπέλλου Ελλάδας.

Το επίσημο «αντίο» στον Θεοδοσιάδη

Η ανακοίνωση της μεσσηνιακής ΠΑΕ για το «διαζύγιο» με τον Θεοδοσιάδη: «Η Π.Α.Ε  “Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θεοδόση Θεοδοσιάδη καθώς και του βοηθού του. Τους ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο πάγκο της ομάδας μας, και τους εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας. Για την συνέχεια καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει το μέχρι πρότινος μέλος του τεχνικού team Παναγιώτης Χριστοφιλέας στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Πηγή: eleftheriaonline

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις