Ισορροπημένη προϊστορία με Χανιά

Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει στο Βόλο τα Χανιά (προσεχή αντίπαλο στο πρωτάθλημα) πριν από δύο χρόνια, την περίοδο 2013-14, όταν οι «ερυθρόλευκοι» μετείχαν στο Νότιο όμιλο της Football League. Στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 2-1 στο ΕΑΚ, με ανατροπή στο σκορ. Ο Πάγκαλος είχε ανοίξει…

…στο 2′ το σκορ για τους Κρητικούς, ο Παπατζίκος με αυτογκόλ είχε ισοφαρίσει για τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ στο 60′ ο Δεινόπαπας είχε δώσει τη νίκη στους «ερυθρόλευκους». Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δεινόπαπας την Κυριακή θα βρεθεί αντίπαλος του Ολυμπιακού, καθώς πλέον αγωνίζεται στα Χανιά. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντίπαλες και στα πλέι οφ της περιόδου 1013-14, με το ματς στο Βόλο να λήγει ισόπαλο 0-0.
Εκείνη τη χρονιά ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που είχε δώσει στην Κρήτη είχε χάσει το ματς της κανονικής περιόδου με 2-1 (ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Βαζάκα στον «ερυθρόλευκο» πάγκο), ενώ στο τελευταίο ματς των πλέι οφ είχε αποσπάσει «λευκή» ισοπαλία, που του είχε δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη, με την ομάδα της Θράκης να επικρατεί, ως γνωστόν, με 2-1.
Πέρυσι Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου είχαν αναμετρηθεί στο Κύπελλο στη φάση των ομίλων, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στην Κρήτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις