Δύο φάσεις που αδικήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου…

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να κέρδισε με 3-1 την Τρίγλια και να σταθεροποιήθηκε ψηλά στις βαθμολογικές θέσεις του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο, οι φωνές διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Αλέξανδρου Μέγα από την Πιερία, ίσως να ήταν μεγάλες από πλευράς «ερυθρολεύκων», αν η ομάδα δεν έπαιρνε το «τρίποντο».

Υπήρχαν δύο φάσεις στο παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός φαίνεται πως αδικήθηκε. Η πρώτη έχει να κάνει με το γκολ που μέτρησε για την Τρίγλια στο 41’, καθώς αν δούμε τη φάση στο video θα διαπιστώσουμε πως η μπάλα δεν περνά τη γραμμή του τέρματος του Γιδόπουλου στο σουτ του Πότσι. Στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής παρασύρθηκε από τον δεύτερο βοηθό Κωνσταντίνο Λιόντο από την Ήπειρο, ο οποίος έτρεξε αμέσως στη σέντρα, παίρνοντας πάνω του τη φάση. Ο τηλεοπτικός φακός, ωστόσο, δεν τον δικαίωσε…

Η δεύτερη έχει να κάνει με ένα πέναλτι που ζήτησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και φαίνεται πως είχαν δίκιο. Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Τσίτας σούταρε μέσα από τη μικρή περιοχή με τη μπάλα να σταματά στο χέρι του Κουρέλλα (όπως φαίνεται και στη φωτό), δίχως όμως ο διαιτητής, που ήταν κοντά στη φάση, να δείξει την άσπρη βούλα.

Ήταν δύο φάσεις που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, αν στο δεύτερο ημίχρονο οι Νίκος Μπουτζίκος και Θωμάς Τσίτας δεν έστελναν τη μπάλα στα δίχτυα και ο Ολυμπιακός δεν έφτανε στη νίκη με 3-1 επί της Τρίγλιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις