Σταθεροποιήθηκε ψηλά ο Ολυμπιακός Βόλου

Μία στροφή πριν τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ ο Ολυμπιακός Βόλου έχει σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και στοχεύει στο άμεσο μέλλον να βρεθεί στην πρώτη προνομιούχο δυάδα, που οδηγεί στην άνοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ύστερα από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και με τέσσερις βαθμούς συγκομιδή (ισοπαλία με Διαγόρα, νίκη με Αιγάλεω) επέστρεψαν στη Νεάπολη και κόντρα στην Τρίγλια πήραν ένα πολύτιμο «τρίποντο» (πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα), που έφερε τον Ολυμπιακό στους 20 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τον δεύτερο της κατάταξης Ιωνικό, ενώ τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην κορυφή, εξακολουθούν να έχουν διαφορά οκτώ βαθμών από τους «ερυθρόλευκους».

Η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στην Τρίγλια ήταν απόλυτα δίκαιη, με τους «ερυθρόλευκους» να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο σημείωσαν δύο γκολ και σ’ αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές που έκανε ο Σούλης Παπαδόπουλος από τον πάγκο.

Η είσοδος πρώτα των Παπαϊωάννου, Τσίτα και στη συνέχεια του Στεφάνοβιτς βοήθησαν σημαντικά στο να αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, με τον Λάσκαρη να παίζει στη φυσική του θέση στο δεύτερο ημίχρονο, αυτή του αμυντικού χαφ, καθώς στο πρώτο μέρος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός, λόγω του προβλήματος υγείας που προέκυψε την τελευταία στιγμή με τον Βοσνακίδη.

«Ο Στεφάνοβιτς μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα έλειπε για μία εβδομάδα στη Σερβία, για οικογενειακούς λόγους και κανείς δεν το γνώριζε. Γι’ αυτό και δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με το Αιγάλεω. Εγώ βλέπω από την προπόνηση και κρίνω ποιοι παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Γι’ αυτό και χρησιμοποίησα, τόσο τον Στεφάνοβιτς, όσο και τον Παπαϊωάννου, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί.

Θα μπορούσαμε στο παιχνίδι με την Τρίγλια να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα. Όταν, όμως, κάνεις τελικές, όπως συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι μας, το γκολ θα έρθει. Παίξαμε με μία ομάδα που είχε πολύ καλή κυκλοφορία και ήταν η μοναδική, από όσες αντιμετωπίσαμε φέτος, που βγήκε τόσες πολλές φορές πρόσωπο με τον τερματοφύλακα μας» τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Σούλης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις