Αμφίβολος για ΑΕΛ και Βόλο ο Ποντένσε

Καθοριστικό μπορεί να αποδειχθεί το «τσίμπημα» που ένιωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντικατέστησε άμεσα τον Πορτογάλο εξτρέμ, όμως φαίνεται πως έχει υποστεί κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για αυτό το λόγο η συμμετοχή δεν είναι αμφίβολο μόνο για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, αλλά στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Βόλο για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο κ. Μαρτίνς είναι σε συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, όμως φαίνεται πως ο Ποντένσε θα είναι μία από τις αλλαγές που θα κάνει στο παιχνίδι με τους «βυσσινί».

Το ίδιο ισχύει και για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και τον Κώστα Τσιμίκα, οι οποίοι έχουν φάει… με το τσουβάλι τους συνεχόμενους αγώνες και στις θέσεις τους θα αγωνιστούν ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Όσον αφορά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, δεν έχει κάτι σοβαρό και θα αποτελέσει το δίδυμο στην άμυνα μαζί με τον Ουσεϊνού Μπα.

Φανέλα βασικού θα πάρει ξανά ο Σουντανί και θα παίξει πίσω από τον Ελ Αραμπί, ενώ στα άκρα θα παίξουν οι Ραντζέλοβιτς και Μασούρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις