Σε ρυθμούς …Τρικάλων η Νίκη Βόλου

Σε ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου μετά το χθεσινό ρεπό κι ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Α.Ο. Τρίκαλα.

Ο Στάικος Βεργέτης χώρισε σε δύο γκρουπ τους παίκτες, με το πρώτο να αποτελείται από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη Βέροια και αυτούς που δεν πήραν λεπτά συμμετοχής ή αγωνίστηκαν για μικρό χρονικό διάστημα. Οι πρώτοι που προπονήθηκαν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ασκήσεις χαμηλής έντασης ενώ για το δεύτερο γκρουπ το «μενού» περιείχε ασκήσεις τακτικής σε προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο «Π. Μαγουλάς».

Οι Βοσκόπουλος και Καμπαγέρο συμμετείχαν στην προπόνηση του Πανθεσσαλικού και στο αυριανό πρόγραμμα θα φανεί αν ο Στάικος Βεργέτης μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτούς, στο ματς με τα Τρίκαλα.

Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως ο αγώνας με τον Α.Ο.Τ. είναι ίσως ο πιο δύσκολος απ’ όλα τους υπόλοιπους καθώς το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη είναι αήττητο και μετρά έξι συνεχόμενες νίκες. Στη Νίκη δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από τον τρόπο που η ομάδα θα κατακτήσει το τρίποντο και θα κλείσει την «παρένθεση» της Βέροιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις