Στοίχημα: Με Ντόρτμουντ και Παναθηναϊκό!

Πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τρίτης (17/12)! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Bundesliga και τα κύπελλα, προσφέρουν αξιόλογες επιλογές για το στοίχημα. Φυσικά, σήμερα ξεκινάει και η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague. Οπότε, όπως αναμενόταν έχουμε σημείο και από το μπάσκετ. Το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε είναι αυτό που μας απασχολεί. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως η bet365. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Πλησιάζει στην κορυφή η Ντόρτμουντ

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από την Bundesliga. Για την 16η αγωνιστική, η Ντόρτμουντ φιλοξενεί απόψε τη Λειψία. Πρόκειται για ένα ντέρμπι με μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Η Ντόρτμουντ φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 29 πόντους. Η ομάδα του Λουσιάν Φαβρ είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ειδικότερα, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στην έδρα της γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Την περασμένη αγωνιστική, διέλυσε με 4-0 τη Μάιντς. Προκρίθηκε και στους «16» του Champions League, από έναν πολύ δύσκολο όμιλο με αντιπάλους Μπαρτσελόνα, Ίντερ και Σλάβια Πράγας. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι τείνουν να πάρουν τον αέρα της Λειψίας. Την έχουν κερδίσει στις δύο τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Από την άλλη, και η Λειψία τα πάει περίφημα τον τελευταίο καιρό. Αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία, όπου εντοπίζεται στην κορυφή, με 33 βαθμούς! Οι φιλοξενούμενοι διανύουν περίοδο φόρμας και δεν έχουν χάσει κανένα από δέκα τελευταία παιχνίδια τους. Ο απολογισμός τους σε αυτά, είναι οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Και αυτοί, προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια, μετά από αρκετό καιρό θα δώσουν ένα ντέρμπι σε μια πραγματικά δύσκολη έδρα. Παρουσιάζει ενδιαφέρον ο χαρακτήρας που θα επιδείξουν απόψε.

Σε αυτό το γήπεδο, η Ντόρτμουντ έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Η ατμόσφαιρα αναμένεται «καυτή» και θα δώσει ώθηση στους παίκτες του Φαβρ. Οι γηπεδούχοι πατάνε καλά τελευταία και μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.24.

«Στήριγμα» η Μονακό

Μεταφερόμαστε στο Λιγκ Καπ Γαλλίας, που βρίσκεται στη φάση των «16». Σε αυτό το πλαίσιο, η Μονακό υποδέχεται τη Λιλ. Το ματς είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη η Μονακό. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με τη Ρεν εκτός έδρας και έμειναν στο 0-0. Τουλάχιστον λοιπόν, πήραν το βαθμό της ισοπαλίας. Κάπως έτσι, έχουν σταθεροποιηθεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, και μόλις στο -5 από την τετράδα. Οι Μονεγάσκοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους, ειδικά στα πιο πρόσφατα ματς. Ενδεικτικά, στο γήπεδό τους μετράνε πέντε σερί νίκες. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο και το Λιγκ Καπ είναι ένας τίτλος που επιθυμούν να διεκδικήσουν. Δεν αναμένεται rotation απόψε από τον προπονητή τους και περιμένουμε να αγωνιστούν κανονικά οι βασικοί.

Στην αντίπερα όχθη, η Λιλ πηγαίνει από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γκαλτιέ έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες, και ανέβηκε στην τρίτη θέση. Έχει πλησιάσει στους τέσσερις πόντους την δεύτερη Μαρσέιγ. Τελευταίο «θύμα» της Λιλ, ήταν η Μονπελιέ, της οποίας επικράτησε με 2-1. Είναι φανερό, ότι οι φιλοξενούμενοι δίνουν μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα. Σοβαρά προβλήματα δεν έχουν αναφερθεί, αλλά ο Γκαλτιέ αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές για να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι λογικό να επηρεάσει και την απόδοση της ομάδας.

Η Μονακό μοιάζει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την πρόκριση. Έχει το πλεονέκτημα της έδρας και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανό rotation της Λιλ. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα προκριθούν από την κανονική διάρκεια. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 2.30.

Παίρνει το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ και την Euroleague. Η «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης κάνει την αρχή της απόψε. Βρίσκει λοιπόν, τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τη δύναμη του κόσμου του στο σημερινό ματς. Η Euroleague τιμώρησε τους «Πράσινους» για τη συμπεριφορά των οπαδών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στη Βαρκελώνη, για να χάσει δύσκολα στο τέλος από την Μπάρτσα. Ακολούθησε η ήττα από το Περιστέρι στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την κούραση να είναι εμφανής. Σήμερα, το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. Η Φενέρ είναι προβληματική και ο Παναθηναϊκός οφείλει να κερδίσει, καθώς ακολουθεί η δύσκολη αποστολή στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι.

Αγνώριστη συνεχίζει να είναι φέτος η Φενέρμπαχτσε. Οι φιλοξενούμενοι δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση ομάδα Ομπράντοβιτς. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, αλλά φαίνεται ότι θα δώσουν μάχη για να μπουν στα πλέι-οφ της Euroleague. Η Φενέρ έπαιξε δύο συνεχόμενες φορές με την Εφές, για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Και τις δύο ηττήθηκε, και σχετικά εύκολα. Ο Βέσελι δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα για τους Τούρκους, που μοιάζουν ανήμποροι να αντιδράσουν. Ξέρουν ότι πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, τη δεδομένη χρονική στιγμή, για να φύγουν με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ. Παρόλα αυτά, δεν εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη.

Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικό ρόστερ και στην Αθήνα αποκτά άλλη δυναμική. Αυτήν την περίοδο, είναι ανώτερος από την απογοητευτική Φενέρ και έχει υποχρέωση να την κερδίσει. Πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στις νίκες, και με μια διαφορά ασφαλείας. Ποντάρουμε στον Παναθηναϊκό -4.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις