Κόντρα στα προγνωστικά ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ στα Γιάννενα

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής ανδρών handball στο κλειστό γήπεδο των Ιωαννίνων, ο Κένταυρος Αγριάς Βόλου αντιμετώπισε την ομάδα του ΑΟ Ιωαννίνων. Ένα πραγματικό ντέρμπι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ιωάννου, κατέθεσαν πραγματικά ψυχή στο παρκέ του γηπέδου, παίζοντας σύμφωνα με τις δυνατότητες τους και κάνοντας έξυπνο παιχνίδι, επέβαλαν από την αρχή του αγώνα τον ρυθμό τους και βρίσκονταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Με άριστη συνεργασία στον αμυντικό τομέα και με λύσεις στην επίθεση, βρισκόταν συνέχεια μπροστά μέχρι και δύο γκολ.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και με “τραβηγμένες” αποφάσεις των διαιτητών, το προβάδισμα κατάφερε να πάρει η γηπεδούχος ομάδα και να κλείσει το σκορ με 13-12.

Με το ίδιο πάθος και την ίδια τακτική στο έξυπνο παιχνίδι, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, διατηρώντας το προβάδισμα των δύο γκολ, υπέρ του ο Κένταυρος, μέχρι το 55′,  με 21-23. Και πάλι με λανθασμένα σφυρίγματα των διαιτητών, ισοφάρισε η ομάδα των Ιωαννίνων σε 23-23.Μεγαλη ευκαιρία για να φύγει με το διπλό από τα Γιάννενα χάθηκε ένα λεπτό πριν την λήξη του αγώνα, όταν η ομάδα του Κενταύρου αστόχησε σε πέναλτι. 30″ πριν το τέλος του αγώνα η ομάδα των Ιωαννίνων πέρασε μπροστά με 24-23 και στο 59’57″του αγώνα, ο Καρανάσιος ισοφάρισε στο τελικό 24-24 παίρνοντας για την ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό, απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο της βαθμολογίας.

Την στιγμή αυτή ο Κένταυρος βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και με έναν αγώνα λιγότερο.

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΟ Ιωαννίνων: Κουρουζίδης 2,Κοτίδης 1, Γήτας 2,Γκρουΐδης 1, Βέλλιος 1,Γεωργίου 8, Γκίζας 3,Σιώμος,Σακκάς,Τσέλιος, Τζελέπης 2,Γότσης 4, Σκανδάλης,Νάκος,Σιαράβας,Τσαμπαλάς,Ζιώγας

Κένταυρος Αγριάς Βόλου: Κρατήρας 7,Χιώτης 6, Δρενοβιάδης 4,Καρανάσιος 3 , Βαλκαμελής 1,Κρανιώτης 1, Χαλκιάς 1,Μακρής 1, Αργέντος,Γκαμώτσος,Μηλιόρδος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις