«Μετά τα Τρίκαλα οι ανακοινώσεις των μεταγραφών»

Μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη παρέθεσαν στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM οι δύο ισχυροί άνδρες της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, κ.κ. Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης. Ο δύο μέλη του Δ.Σ. της βολιώτικης ΠΑΕ εκτός των άλλων μίλησαν για τις επερχόμενες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί και θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά:

Για τη φιλοσοφία με την οποία θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι μίλησε ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου: «Θέλουν πολλή προσοχή οι μεταγραφές που θα γίνουν την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Θα πρέπει να εντοπιστούν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν και άμεσα. Χωρίζουμε σε δύο τις κατηγορίες των μεταγραφών. Η μία περιλαμβάνει παίκτες που θα έχουν παιχνίδια, φυσική κατάσταση και αυτό που θα μένει είναι να αφομοιώσει την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή και της ομάδας. Η άλλη περιλαμβάνει παίκτες που είναι πιο νέοι με σκοπό να δουλέψουν και να είναι έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Σίγουρα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα ότι το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται 31 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει χρόνος για κάποιον ποδοσφαιριστή που ήταν ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα να αποκτήσει ρυθμό και να μπορέσει να προσφέρει άμεσα».

Για το χρονικό διάστημα που αναμένεται να έχει η ομάδα ανακοινώσεις ο Βασίλης Βενέτης απάντησε: «Μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και την επόμενη εβδομάδα, πιθανότατα θα έχουμε ανακοινώσεις»

Για το αν θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές: « Ο κόουτς είναι ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και για το αν θα έχουμε αποχωρήσεις είναι καλύτερο να το δούμε μετά το σαββατιάτικο ματς με τα Τρίκαλα» απάντησε ο κ. Βενέτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις